Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
19.02.2022 03:40

Mesto Spišská Nová Ves hľadá nájomcov do priemyselnej zóny


Ilustračná snímka


Mesto Spišská Nová Ves ako vlastník a prevádzkovateľ priemyselnej zóny Podskala vyhlásilo výzvu na predkladanie investičných zámerov na jej využitie. Lehota predkladania ponúk je do 10. marca, informuje samospráva na svojej internetovej stránke.


"Evidujeme viacero žiadostí o prenájom pozemkov v tejto priemyselnej zóne. Z uvedeného dôvodu sme pristúpili k návrhu na využitie plochy, na ktorej by mohli vzniknúť nové investície a pracovné miesta," uvádza mesto.       

Záujemcovia o ponúkané pozemky majú spracovať jednoduchú dispozičnú štúdiu, v ktorej predstavia svoj investičný zámer, zároveň majú vyplniť formulár, do ktorého uvedú požiadavky na inžinierske siete a dopravné napojenie. Formulár je dostupný na mestskej webstránke. "Na základe predložených zámerov mesto zvolá pre predbežných záujemcov pracovné stretnutie, v ktorom predstaví spôsoby financovania a vybudovania sietí, prístupovej komunikácie a predpokladané výšky nájmu," doplnila samospráva.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.06.2016
Kladné hospodárenie obce neovplyvnila ani kríza
Nová Ves nad Žitavou v okrese Nitra realizuje z vlastných zdrojov každoročne investície v priemere vo výške 45 000 eur.
viac
07.08.2019
Mesto na obnovu Reduty dotáciu nezískalo, bude hľadať iné zdroje
Mesto Spišská Nová Ves zatiaľ nezískalo dotáciu na rekonštrukciu budovy Reduty. Potvrdil to primátor mesta Pavol Bečarik s tým, že radnica bude na obnovu historickej dominanty námestia hľadať aj iné zdroje.
viac
18.01.2022
Sp. Nová Ves žiada štát o pomoc, mestu chýba milión eur na energie
Samospráva v Spišskej Novej Vsi žiada štát o pomoc, mestu chýba milión eur na energie. Primátor Pavol Bečarik v tejto súvislosti vyzýva vládu SR, aby pomohla samosprávam zvládnuť rapídny nárast ceny elektrickej energie, ktorý postihne mestá a obce na Slovensku.
viac
25.11.2022
Vďaka eurofondom vznikne v meste Banícke námestie
V Spišskej Novej Vsi vznikne Banícke námestie s prepojením brehov Hornádu. Pre TASR to potvrdil vedúci oddelenia výstavby a dopravy na mestskom úrade Milan Mucha s tým, že pôjde o prvok rekreačnej zóny v meste.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %