Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
02.06.2021 01:35

Mesto Michalovce vyzýva k tvorbe pocitovej mapy


Snímka zdroj: (pocitovamapa.sk).


Bezpečnosť obyvateľov je jednou z najdôležitejších priorít mesta a všetci jeho obyvatelia či návštevníci by sa mali cítiť komfortne v každom kúte mesta. Vyjadrite sa k verejným priestorom v Michalovciach.


Mesto Michalovce je zapojené do európskeho projektu URBACT, ktorý hľadá spôsoby ako zlepšiť kvalitu života svojich obyvateľov, zavedením inovatívnych prístupov k bezpečnosti a ochrane v mestskom prostredí. V tomto prieskume sa zameriavame na bezpečnosť verejných priestranstiev, dizajn a návrh riešení týchto priestranstiev.

Dovoľujeme si osloviť práve vás – obyvateľov a návštevníkov nášho mesta s prosbou o zapojenie sa do prieskumu zameraného na bezpečné verejné priestranstvá prostredníctvom označenia lokality na mape a identifikácie problémov. Zaujímajú nás vaše názory na najmenej bezpečné lokality, ale aj miesta, ktoré radi opakovane navštevujete, aby sme tak mohli spoločne vytvoriť krajšie a bezpečnejšie mesto, ktoré bude slúžiť jeho občanom.

Označiť na mape lokality a identifikovať problém umožňuje internetová adresa https://michalovce.web-gis.sk.

Autor: (MsÚ)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.02.2019
Michalovce získali na tri roky opatrovateľskej služby takmer pol milióna eur
Mesto Michalovce získalo takmer pol milióna eur na projekt Podpora opatrovateľskej služby. Ide o nenávratný finančný príspevok (NFP) na roky 2019 až 2021 z Európskeho sociálneho fondu. Pre TASR to povedala hovorkyňa radnice Iveta Palečková.
viac
12.10.2020
Výzva na modernizáciu zdravotníckej infraštruktúry
Ministerstvo zdravotníctva SR ako sprostredkovateľský orgán pre Integrovaný regionálny operačný program vyhlásilo výzvu na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok za účelom integrácie primárnej zdravotnej starostlivosti formou budovania centier integrovanej zdravotnej starostlivosti.
viac
02.11.2022
Rezort školstva vyčlenil na projekt Zdravie a bezpečnosť v školách 30 000 eur
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu (MŠVVaŠ) SR vyčlenilo finančné prostriedky na rozvojový projekt Zdravie a bezpečnosť v školách 2022 vo výške 30 000 eur. Informuje o tom rezort školstva na svojom webe.
viac
17.02.2024
UMB pripravuje projekt monitoringu bezpečnosti a pohybu osôb v škole
Univerzita Mateja Bela (UMB) v Banskej Bystrici pripravuje projekt monitoringu bezpečnosti a pohybu osôb vo svojich priestoroch. V súvislosti s aktuálne diskutovanými bezpečnostnými opatreniami na školách to uviedol rektor UMB Vladimír Hiadlovský.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %