Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
18.12.2021 01:55

Mesto má 21 nájomných bytov, plánuje postaviť ďalšie


Ilustračná snímka (tasr)


Mesto Brezová pod Bradlom v okrese Myjava má v súčasnosti 21 nájomných bytov, ktoré sú v súčasnosti plne vyťažené, ale plánuje postaviť ďalšie.


"Okrem toho evidujeme na úrade ďalších päť žiadostí, ktoré zatiaľ nevieme uspokojiť," pre TASR to uviedol prednosta mestského úradu Ján Michálek. Ako doplnil, mesto sleduje aktuálny vývoj platnej legislatívy, týkajúcej sa výstavby nového bývania, a aj podľa zmien bude reagovať.       

Zároveň uviedol, že momentálne mesto nestavia žiadne nové byty, v pláne však má postaviť ďalšie. "Pripravujeme prestavbu objektu bývalej školy na bytový dom na Piešťanskej ulici. Stavba sa bude realizovať po odsúhlasení projektu na financovanie Štátnym fondom rozvoja bývania (ŠFRB). Realizáciu stavby pripravujeme dodávateľsky v zmysle zmluvy o dielo," pre TASR uviedol prednosta.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.02.2018
Brezová p.Bradlom: Mestskí poslanci schválili úver vo výške viac ako 307.000 eur
Poslanci na prvom tohtoročnom zasadnutí Mestského zastupiteľstva v Brezovej pod Bradlom schválili úver vo výške 307 091 eur.
viac
16.02.2019
V Brezovej pod Bradlom spojili fašiangy s ochutnávkou zabíjačkových špecialít
V Brezovej pod Bradlom sa uskutočnili v sobotu fašiangové slávnosti, ktoré mesto spojilo s ochutnávkou zabíjačkových špecialít.
viac
21.11.2019
Brezová pod Bradlom zrekonštruuje nevyužívanú školu na nájomné byty
Mesto Brezová pod Bradlom sa rozhodlo zrekonštruovať nevyužívanú základnú školu na Piešťanskej ulici a prerobiť ju na nájomné byty.
viac
06.05.2022
Cez víkend začína premávať cyklobus z Trnavy do Brezovej pod Bradlom a Prietrže
Už počas najbližšej soboty (7. 5.) začne premávať cyklobus na trase Trnava – Horné Orešany – Dobrá Voda – Piešťany – Vrbové – Brezová pod Bradlom – Prietrž a späť. Informoval o tom výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Záhorie Martin Lidaj.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %