Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
12.05.2023 10:35

Mesto aj tento rok pripravilo hokejové mestečko v KFA


Snímka zdroj: (tasr).


Hokejové mestečko v Košickej futbalovej aréne (KFA) ožije aj tento rok. Informuje o tom mesto Košice na sociálnej sieti s tým, že vstup bude zdarma.


"Po minuloročnom úspechu sa hokejové mestečko opäť vráti do priestorov futbalového stánku a hokejoví fanúšikovia budú môcť fandiť z hokejového mestečka v priestoroch KFA. Zápasy slovenskej reprezentácie budú môcť fanúšikovia sledovať na veľkoplošnej obrazovke na parkovisku VIP (za rampou) pri KFA," uvádza v súvislosti s nadchádzajúcimi majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji.

Mesto pripomína, že prenos piatkového (12. 5.) zápasu Slovensko - Česko si fanúšikovia budú môcť pozrieť iba v sektore AL, keďže sa od 17.00 h bude v KFA hrať futbalový zápas FC Košice - Spartak Myjava.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.04.2023
V programe Spoločne pre región uspelo 11 projektov na východe Slovenska
Spolu 11 projektov z východného Slovenska získalo podporu v rámci 16. ročníka grantového programu Spoločne pre región 2023. Prerozdelia si sumu 30 000 eur. Za spoločnosť U. S. Steel Košice o tom informovala Ľubomíra Šoltésová.
viac
09.05.2023
Mesto a primátor ocenili tohtoročnými cenami osobnosti a kolektívy
Ceny mesta Košice si v nedeľu prevzalo osem osobností a tri kolektívy. Ďalším 13 jednotlivcom a trom kolektívom patrí Cena, resp. Plaketa primátora mesta. Odovzdávanie ocenení za významné výsledky a mimoriadne zásluhy bolo vyvrcholením tohtoročných osláv Dňa mesta Košice, informoval magistrát.
viac
05.06.2023
Mestské kúpaliská sa pripravujú na letnú sezónu, vstupné zdražie
Košické mestské kúpaliská sa pripravujú na letnú sezónu. Kúpalisko Rumanová plánujú otvoriť 17. júna a kúpalisko Červená hviezda (ČH) o týždeň na to.
viac
31.08.2023
Košice sa stanú cez víkend dejiskom medzinárodnej leteckej šou
Vzdušnú akrobaciu, moderné aj historické stroje či rôzne sprievodné atrakcie prinesie ďalší ročník Leteckých dní Košického kraja, ktorý sa na košickom letisku uskutoční najbližší víkend (2. - 3. 9.). Informovala o tom Krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus (KRT).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %