Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
10.11.2023 05:05

Lyžiarske stredisko Malinô Brdo plánuje otvoriť zimnú sezónu skôr


Snímka zdroj: Ružomberský hlas


Prípravy prímestského lyžiarskeho strediska Malinô Brdo na zimnú sezónu sú v plnom prúde. Lyžiari sa môžu tešiť na skoršie otvorenie strediska a na výhodnú lyžovačku so sezónnym skipasom, ktorý je už v predpredaji na e-shope.


Stredisko pre lyžiarov pripravilo na tohtoročnú zimnú sezónu niekoľko noviniek a špeciálnych ponúk.         

Už teraz si môžu lyžiari zakúpiť sezónne skipasy, ktoré sú online v predpredaji so zľavou viac ako 20% a ďalšími benefitmi ako napríklad 10% zľavy v gastre či 30% zľavu na servis lyží. Čakanie na spustenie zimnej sezóny, ktorá je naplánovaná na 22. 12. 2023 si návštevníci Hrabovskej doliny môžu spríjemniť wellnessom v unikátnej samoobslužnej kontajnerovej saune pod holým nebom.         

V predaji sú už aj špeciálne produkty ako zvýhodnená sezónka pre seniorov nad 70 rokov alebo skialpová sezónka. „Skialpinistická sezónka je novinka. Už pred rokom bol o tento produkt značný záujem, takže teraz sme ho posunuli do predpredaja za zvýhodnené ceny cez e-shop.“ povedala marketingová šéfka skiparku Marianna Luka.         

Čoskoro bude spustená vianočná súťaž na Facebooku, v ktorej bude možné vyhrať nielen sezónny skipas, ale aj rodinnú lyžovačku či víkendový pobyt. Stredisko pripravuje aj veľkú celovíkendovú akciu – SnowShow, ktorá sa bude konať počas jarných prázdnin.         

Súčasťou technickej pripravenosti strediska je generálna údržba a revízia všetkých dopravných zariadení v stredisku ako lanoviek, tak aj vlekov. Dôležitou súčasťou je aj obnovenie vozového parku. Tento rok bude mať stredisko k dispozícii 3 plne funkčné pásové vozidlá na upravovanie svahu a poskytovanie čo najlepšej lyžovačky pre všetkých lyžiarov.         

Malinô Brdo takisto posilňuje umelé zasnežovanie, aby sa mohlo počas prvých mrazov zasnežovať a otvoriť stredisko čo najskôr ako to bude možné. Riaditeľ strediska Milan Rezník vysvetlil, akými spôsobmi maximalizujú efektivitu technického zasnežovania: „V týchto dňoch sa intenzívne venujeme posilneniu zasnežovacieho systému, aby mohol ´fičať´ na maximálne povolený výkon. S tým súvisia aj práce na trafostaniciach. Našou snahou je zvýšiť výkon umelého zasnežovania, pričom osobitná pozornosť je venovaná častiam, ktoré sú už aj vzhľadom na svoj vek v horšom stave. Celé úsilie smeruje k tomu, aby náš skipark bol porovnateľný s konkurenciu a bol schopný vyrábať technický sneh hneď po príchode prvých mrazov. Som rád, že tento rok nám pribudli tiež ďalšie snežné delá,“ upresnil Rezník.         

Skipark Malinô Brdo je súčasťou hodlingu ECO – INVESTMENT a. s. ECO-INVESTMENT, a. s.,  je česko-slovenský priemyselno-investičný holding, ktorý pokrýva dlhodobé investície v rámci celej Európy. Hlavnými oblasťami investícií sú výroba celulózy a papiera, energetika, spracovanie mäsa, reality a telekomunikácie. Od jeho založenia je holding prítomný vo viacerých charitatívnych projektoch v oblasti zdravotníctva, vzdelania, kultúry a športu.

Autor: (TASR/OTS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.10.2016
Lyžiarov vyvezie na Chopok nová lanovka za 11,6 milióna eur
Najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, Jasná Nízke Tatry, sa v týchto dňoch všemožne pripravuje na blížiacu sa zimnú lyžiarsku sezónu. Novinkou je nová 15-miestna lanovka na južnej strane Chopku za 11,6 milióna eur.
viac
17.12.2022
Do Demänovskej Doliny budú od soboty jazdiť bezplatné skibusy
Do Demänovskej Doliny budú od tohto víkendu jazdiť bezplatné skibusy. Parkovanie na záchytnom parkovisku je pre lyžiarov zadarmo.
viac
03.07.2023
Obec plánuje rekonštrukciu kultúrneho strediska za 1,3 milióna eur
Obec Jesenské v okrese Rimavská Sobota plánuje rekonštruovať budovu miestneho kultúrneho strediska. Na projekt zameraný na zníženie energetickej náročnosti chce z plánu obnovy čerpať približne 1,3 milióna eur. Uviedol to starosta obce Gabriel Mihályi.
viac
22.01.2024
Záujem o miestne lyžiarske stredisko oproti vlaňajšej sezóne vzrástol
Záujem o menšie lyžiarske stredisko v obci Vernár neďaleko Popradu oproti minulému roku vzrástol. Pre TASR to potvrdil jeho prevádzkovateľ Ján Alexa s tým, že po mesiaci od otvorenia sezóny sú zatiaľ s návštevnosťou spokojní.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %