Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
23.01.2021 12:05

Interreg SK-AT: Aktualizácia Príručky k procesu verejného obstarávania


Ilustračná snímka (Interreg)


Riadiaci orgán programu pre Interreg SK-AT Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky zverejňuje novú verziu Príručky k procesu verejného obstarávania, v. 3.0 účinnú od 21.01.2021.


Príručka  je  primárne  určená  žiadateľom  o  NFP a prijímateľom (subjektom, ktoré majú uzatvorenú zmluvu o poskytnutí NFP). Príručka je taktiež určená aj pre potenciálnych budúcich žiadateľov, a to najmä v prípade, že budú realizovať VO ešte pred predložením ŽoNFP, resp. pred uzatvorením zmluvy o poskytnutí NFP.

Cieľom príručky je:

- poskytnúť návod na plnenie povinností pri zadávaní zákaziek na dodanie tovaru, poskytnutie služieb, uskutočnenie stavebných prác;

- usmerniť prijímateľa pri predkladaní dokumentácie z VO na finančnú kontrolu VO na RO/NO;-

- upozorniť na problémové oblasti pri verejnom obstarávaní a poskytnúť odporúčania a tým zefektívniť proces VO a znížiť počet chýb pri realizácii verejného obstarávania;

- zlepšiť vzájomnú komunikáciu RO/NO s prijímateľom.

Príručka VO_verzia 3.0

Prílohy

Autor: Zdroj: (zmos)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.08.2016
Senec chce odstrániť štyri nelegálne skládky za viac ako 50 000 eur
Mesto Senec chce odstrániť štyri nelegálne skládky odpadu na Nitrianskej a Diaľničnej ulici, Seredskej ceste a ceste na Mlynský Klin za 50.600 eur bez DPH. Momentálne prebieha verejné obstarávanie na zhotoviteľa prác.
viac
12.05.2018
ÚVO oceňuje súčinnosť ZMOS pri príprave novely o obstarávaní
Novela zákona o verejnom obstarávaní sa nachádza v predbežnom pripomienkovom konaní. Je predpoklad, že na budúci týždeň pôjde do medzirezortného pripomienkového konania. Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO) má ambíciu, aby sa ním vláda zaoberala do začiatku letných prázdnin.
viac
11.05.2021
Chystá sa nová výzva v INTERREG V-A SK-CZ
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR ako riadiaci orgán pre programu INTERREG V-A Slovenská republika – Česká republika zverejnil informáciu o pripravovanej výzve v cezhraničnom programe.
viac
26.08.2021
ÚVO pripravil príručku s názvom Základná kniha o sociálnych hľadiskách
Úrad v rámci projektu Zvyšovanie efektívnosti v oblasti verejného obstarávania na Slovensku, realizovaného v rámci operačného programu Efektívna verejná správa, ktorý je podporený z Európskeho sociálneho fondu vypracoval prvú špecifickú príručku s názvom Základná kniha o sociálnych hľadiskách.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %