Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
19.10.2019 11:05

Informácia k výzve IROP-PO3-SC31-2019-49


Ministerstvo kultúry SR


Ministerstvo kultúry SR informuje o aktualizácii výzvy na zakladanie kreatívnych centier (centralizovaná podpora) a podporu dopytu po kreatívnej tvorbe (emerging talents).


Vážení žiadatelia,

dovoľujeme si vás informovať, že sprostredkovateľský orgán pre Integrovaný regionálny operačný program Prioritná os 3 (SO pre IROP PO3) v súčasnej dobe pripravuje aktualizáciu výzvy.

Kód výzvy: IROP-PO3-SC31-2019-49

Súčasťou pripravovanej aktualizácie bude aj predĺženie termínu na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok o dobu potrebnú na zapracovanie úprav uvedených v aktualizácii výzvy.

V tejto súvislosti si vás dovoľujeme upozorniť, že po aktualizácii výzvy v systéme ITMS2014+ nebude možné editovať a odosielať rozpracované žiadosti o NFP. Z uvedeného dôvodu Vám odporúčame, aby ste nevytvárali nové žiadosti v ITMS2014+ do vydania aktualizácie výzvy. Po aktualizácii výzvy bude nevyhnutné opätovne vypracovať žiadosť v ITMS2014+.

Dovoľujeme si vás požiadať, aby ste do vydania aktualizácie výzvy nepredkladali vypracované žiadosti o NFP, aby ste sa vyhli potrebe úpravy predložených žiadostí v zmysle výzvy v znení po jej aktualizácii.

Aktualizácia výzvy bude zverejnená v priebehu najbližších dní.

Autor: (ts-mksr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.10.2016
Kultúrny a kreatívny priemysel dostane na rozvoj 50 miliónov eur
Malí a strední podnikatelia, ale aj neziskové organizácie a občianske združenia pôsobiace v tejto oblasti sa budú môcť uchádzať o takýto objem eurofondov z  Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP) a Prioritnej osi 3 (PO 3) - Mobilizácia kreatívneho potenciálu v regiónoch.
viac
08.06.2020
Schválené projekty kreatívnych centier by mali začať kontrahovať v lete
V prípade tzv. centralizovanej výzvy na podporu zakladania kreatívnych centier a zvýšenia dopytu po kreatívnej tvorbe sa v súčasnosti realizuje odborné hodnotenie projektov, ktoré sa uchádzajú o nenávratný finančný príspevok. Informovalo o tom Ministerstvo kultúry (MK) SR.
viac
02.11.2020
Kultúrno-kreatívne centrá dostávajú zelenú
Ministerka kultúry SR Natália Milanová podpísala prvé rozhodnutia o schválení projektov na budovanie kreatívnych centier. Na prvé štyri projekty predložené v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP) sa rozdelí nenávratný finančný príspevok 43,5 milióna eur.
viac
04.12.2023
Stovky ľudí podpísali výzvu na záchranu projektu kreatívneho centra
Viac ako 700 ľudí sa od nedele (3. 12.) podpísalo pod výzvu na záchranu projektu Kreatívneho centra (KC) v Nitre. Sú medzi nimi herci slovenských divadiel, hudobníci, speváci, organizátori medzinárodných festivalov i predstavitelia umeleckých škôl.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %