Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
23.09.2022 08:25

Handlová ocení organizáciu voľnočasových aktivít pre deti a mládež


Ilustračná snímka.


Samospráva Handlovej ocení občianske združenia, jednotlivcov i neformálne skupiny za organizáciu voľnočasových aktivít pre deti a mládež. Ocenenie Dobrý nápad naposledy rozdávala v roku 2018. Informovala o tom hovorkyňa mesta Jana Paulínyová.


Cenu mesta udelí samospráva v štyroch kategóriách, a to školy a školské zariadenia, občianske združenia, neziskové organizácie alebo ich organizačné jednotky, neformálne skupiny a iné organizácie pôsobiace na území mesta.

"Posledné udeľovanie cien Dobrý nápad sa konalo v roku 2018. Vtedy si ocenenie prevzali Základná škola Školská za podujatie Folkparáda, Súkromná základná umelecká škola Volcano za podujatie Z rozprávky do rozprávky a za dobročinnosť a benefičné podujatie získalo cenu päť handlovských mám," spomenula Paulínyová.

Udeľovanie cien Dobrý nápad sa podľa nej uskutoční v rámci Týždňa vzdelávania, počas ktorého budú školy a školské zariadenia prezentovať výsledky tvorivých schopností svojich žiakov a pedagógov.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.08.2017
Rekonštrukcia v žilinskej MiniZOO prinesie zvieratám väčší komfort
Žilinská MiniZOO, ktorá je v správe mestského Centra voľného času, Kuzmányho 105 na sídlisku Vlčince, rekonštruuje priestory, v ktorých sa chovajú zvieratá. Od nového školského roka tak budú mať zvieratá väčší komfort.
viac
13.12.2019
Cena Detský čin roka sa odovzdávala po 19. raz
Občianske združenie Detský čin po 19. raz odovzdávalo ocenenie Detský čin roka. Ceny dostali deti, ktoré niekomu zachránili život, starajú sa o svojich blízkych, pomohli zdravotne postihnutému či inak prejavili empatiu, odvahu a porozumenie v každodennom živote.
viac
30.04.2020
Štát by mohol vytvoriť 700-eurové voľnočasové poukazy
Vláda by mohla vytvoriť voľnočasové poukazy pre deti a mládež až vo výške okolo 700 eur ročne. V pléne Národnej rady (NR) SR to povedal poslanec Radovan Sloboda (SaS) s tým, že sekundárnym efektom takejto podpory by bola prirodzená obnova výstavby športovej infraštruktúry.
viac
11.05.2022
Pol miliardy eur na voľnočasové aktivity posúva samosprávu bližšie k priepasti
Združenie miest a obcí Slovenska v súvislosti s avizovaným vyčlenením pol miliardy eur na voľnočasové aktivity detí žiada vládu aj parlament o jediné – neschváliť a nepodporiť. Iné rozhodnutie posunie samosprávy bližšie k priepasti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %