Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
28.08.2021 08:35

Envirofond mení komunikáciu na proaktívnu


Envirofond


Environmentálny fond zriadil na podporu a posilnenie externej komunikácie s verejnosťou oficiálny Facebookový profil Environmentálneho fondu.


Cieľom je byť bližšie k žiadateľom o poskytnutie finančnej podpory z fondu prostredníctvom dotácií, úverov alebo príspevkov, upriamenie pozornosti na podporované oblasti, ale taktiež ide aj o sprehľadnenie a stransparentnenie procesov fondu,  informovanie a zviditeľnenie vykonávaných činností fondu.

Facebookový profil Environmentálneho fondu bude ďalším z informačných zdrojov fondu pre obce, mestá, neziskové organizácie, odbornú a širokú verejnosť. Fond tak napreduje v napĺňaní a rozvoji svojich vízii, ktorými sú okrem iného aj proaktívny prístup v komunikácii. V rámci facebookového profilu sa fond bude snažiť o priblíženie všetkého aktuálneho z vnútra fondu v súvislosti s enviro oblasťou, poukázanie na novinky, zdieľanie zaujímavých tém. Nemenej dôležitou súčasťou bude aj diskusia s každým, kto bude mať akúkoľvek otázku, pripomienku, podnet alebo príspevok na stranu Environmentálneho fondu.

Naďalej ostáva ako primárny zdroj informácií webové sídlo fondu, www.envirofond.sk, v rámci ktorého fond pravidelne zverejňuje aktualizované informácie a infolinka Environmentálneho fondu, na ktorej volajúci získajú informácie o stave ich projektu, o schválených alebo neschválených žiadostiach, o tom, čo je potrebné k podaniu žiadosti o dotáciu, úver alebo príspevok a tiež informácie v súvislosti s poplatkami, pokutami a iné.

Viac o novom Facebookovom profile Environmentálneho fondu nájdete tu.

Zdroj: envirofond.sk

 

Autor: (envirofond.sk, ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.12.2016
Na žiadanie grantu z Dunajského fondu ostávajú necelé dva týždne
Na podanie žiadosti o grant Dunajského fondu ostávajú necelé dva týždne. Neziskové organizácie môžu požiadať o podporu svojich projektov do 15. decembra.
viac
08.11.2019
Považské múzeum v Žiline získalo dotáciu na desať projektov
Považské múzeum v Žiline bolo v roku 2019 úspešné vo všetkých výzvach grantového systému Fondu na podporu umenia. Fond v celkovej dotácii 92 070 eur podporil desať podaných projektov.
viac
20.08.2020
V Leviči pribudne 48 nových nájomných bytov
V meste Levoča na Ulici Jána Francisciho postavia dva bytové domy, v ktorých sa bude nachádzať 48 nájomných bytov. Uviedla to Lucia Babejová z útvaru hlavného kontrolóra Mestského úradu v Levoči.
viac
29.09.2020
Prvé kiná dostanú podporu už v októbri
Audiovizuálny fond včlenil 500 tisíc eur pre 57 prevádzkovateľov kín na Slovensku. Pandémia koronavírusu totiž výrazne zasiahla aj kiná. Ako prvé boli zrušené verejné podujatia a s nimi i filmové predstavenia.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %