Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
26.02.2024 12:05

Desať rokov stacionára v Žaškove


Ilustračná snímka z osláv desiate výročie založenia Domu Charitas sv. Kamila v Žaškove.


V utorok 23. januára sme oslávili desiate výročie založenia Domu Charitas sv. Kamila (denný stacionár) v Žaškove. Pri tejto milej príležitosti sme pre klientov, zamestnancov a hostí pripravili posedenie.


O program sa postarali miestni seniori, ktorí nám zahrali a zaspievali. Medzi pozvanými hosťami boli starostky a starostovia okolitých obcí, ako aj súčasní i bývalí zamestnanci, ktorí stáli pri zrode nášho denného stacionára. Od roku 2014 sme v ňom poskytli službu 67 klientom.

Chceme sa aj touto cestou všetkým z úprimného srdca poďakovať za mnohoročnú spoluprácu a podporu, vďaka ktorej môžeme pomáhať a slúžiť tým, ktorí to najviac potrebujú. Veríme, že aj nasledujúce roky budeme môcť pomáhať a slúžiť druhým.

 

Autor: Mgr. Stanislav Bernolák


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.04.2016
Dom ľudového bývania v Šali pripravil výstavu prác M. Dankovej a P. Súdorovej
Košíky z prútia a pedigu, drevorezbu, úžitkové i dekoračné predmety zhotovené z drôtu a keramiky predstaví výstava Univerzita tretieho veku – remeslá v priestoroch Domu ľudového bývania v Šali.
viac
03.10.2016
Počas jarmoku ukážu zrekonštruovanú časť Svätokrížskeho domu
Koncom týždňa sa v Žiari nad Hronom uskutoční tradičný jarmok. Počas jeho konania si budú môcť domáci ale aj návštevníci prezrieť aj hospodársku časť Svätokrížskeho domu, ktorú sa mestu podarilo tento rok zrekonštruovať.
viac
25.07.2018
Kostol sv. Jakuba bude obnovený z dotácií MK SR
Románsky kostol sv. Jakuba vo Štvrtku na Ostrove bude obnovený z dotácií Ministerstva kultúry SR v rámci programu Obnovme si svoj dom na rok 2018.
viac
09.05.2023
Obec chce pre seniorov v spoločenskom dome vybudovať denný stacionár
Obec Kráľ v okrese Rimavská Sobota by chcela v spoločenskom dome, v ktorom kedysi sídlil aj obecný úrad, pre seniorov vybudovať denný stacionár. Vďaka projektu by tak samospráva dokázala ukončiť niekoľko rokov trvajúcu snahu o komplexnú rekonštrukciu objektu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %