Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
26.02.2024 12:05

Desať rokov stacionára v Žaškove


Ilustračná snímka z osláv desiate výročie založenia Domu Charitas sv. Kamila v Žaškove.


V utorok 23. januára sme oslávili desiate výročie založenia Domu Charitas sv. Kamila (denný stacionár) v Žaškove. Pri tejto milej príležitosti sme pre klientov, zamestnancov a hostí pripravili posedenie.


O program sa postarali miestni seniori, ktorí nám zahrali a zaspievali. Medzi pozvanými hosťami boli starostky a starostovia okolitých obcí, ako aj súčasní i bývalí zamestnanci, ktorí stáli pri zrode nášho denného stacionára. Od roku 2014 sme v ňom poskytli službu 67 klientom.

Chceme sa aj touto cestou všetkým z úprimného srdca poďakovať za mnohoročnú spoluprácu a podporu, vďaka ktorej môžeme pomáhať a slúžiť tým, ktorí to najviac potrebujú. Veríme, že aj nasledujúce roky budeme môcť pomáhať a slúžiť druhým.

 

Autor: Mgr. Stanislav Bernolák


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.05.2017
Univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne oslávila 20 rokov svojej existencie
V priestoroch Kursalonu v Trenčianskych Tepliciach sa v pondelok (15. 5.) podvečer uskutočnil slávnostný galavečer pri príležitosti 20. výročia vzniku Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne (TnUAD).
viac
25.07.2018
Kostol sv. Jakuba bude obnovený z dotácií MK SR
Románsky kostol sv. Jakuba vo Štvrtku na Ostrove bude obnovený z dotácií Ministerstva kultúry SR v rámci programu Obnovme si svoj dom na rok 2018.
viac
18.10.2018
Púchovské gymnázium oslavuje sedemdesiatku, škola začínala v obecnej čitárni
Za sedem dekád stálo na čele Gymnázia v Púchove v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) 10 riaditeľov a do sveta vypustilo viac ako 5400 úspešných maturantov.
viac
09.05.2023
Obec chce pre seniorov v spoločenskom dome vybudovať denný stacionár
Obec Kráľ v okrese Rimavská Sobota by chcela v spoločenskom dome, v ktorom kedysi sídlil aj obecný úrad, pre seniorov vybudovať denný stacionár. Vďaka projektu by tak samospráva dokázala ukončiť niekoľko rokov trvajúcu snahu o komplexnú rekonštrukciu objektu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %