Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
09.09.2023 01:05

Zoo Bratislava sa s letom lúči festivalom smiechu a zábavy


Ilustračná snímka: ZOO Bratislava


V bratislavskej zoo sa budú v sobotu festivalom smiechu a zábavy lúčiť s letom. Pre deti sú pripravené viaceré aktivity. TASR o tom informovala Alexandra Ritterová zo zoo.


Súčasťou programu bude napríklad predstavenie Dreveného divadla či koncert víly Tinti Linti. Deti môžu navštíviť aj interaktívny cirkusový workshop, za ktorým stojí zoskupenie CirKusKus. Na vzdelávacom ostrove sa môžu hravou formou naučiť zaujímavosti z ríše zvierat. K dispozícii bude aj maľovanie na tvár.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.09.2018
Račianske vinobranie už tento víkend
Druhý septembrový víkend bude v Rači patriť najväčšiemu a najobľúbenejšiemu podujatiu v roku – Račianskemu vinobraniu. Počas troch dní od 14. do 16. septembra mestská časť Rača pripravila množstvo rôznorodej tradičnej zábavy.
viac
23.09.2021
Hodový víkend na Dúbravských hodoch 2021
Divadielko pre deti, koncert pre mladých, vážnejšia hudba pre starších, no aj dobroty, remeselné výrobky či šport pre všetkých. Mestská časť Bratislava-Dúbravka pripravuje hodový víkend.
viac
22.06.2022
Kultúrne leto v hlavnom meste ponúkne viac ako 330 podujatí
Bratislava bude najbližšie mesiace opäť zaplnená hudbou, koncertmi, divadelnými vystúpeniami, workshopmi, komentovanými prechádzkami so sprievodcami či filmovými premietaniami.
viac
18.02.2023
V letnej sezóne chystá ZOO niekoľko noviniek
Dlhoočakávaný presun medveďa do iného výbehu, príchod nového leoparda či Gazdovský dvor sú očakávanými novinkami v bratislavskej zoologickej záhrade (ZOO) počas najbližších jarných a letných mesiacov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %