Piatok 17.05.2024
Dnes má meniny 
Gizela
°C
02.02.2024 01:10

ZMOS rokoval s rezortom financií k dani z nehnuteľností


Snímka z rokovania


Zástupcovia vedenia Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) rokovali s predstaviteľmi Ministerstva financií na čele so štátnym tajomníkom Radovanom Majerským a štátnou tajomníčkou Danielovou Klučkovou.


„Témou nášho stretnutia boli zmeny v systéme daní z nehnuteľnosti. Išlo len o úvodné stretnutie k tejto téme,“ povedal predseda ZMOS Jozef Božik.

Stretnutie sa v priestoroch Ministerstva financií SR v Bratislave uskutočnilo vo štvrtok 1. februára 2024 a zúčastnila sa ho aj podpredsedníčka ZMOS a predsedníčka Komory obcí Božena Kováčová, podpredseda Komory miest Martin Chren a ústredná riaditeľka Kancelárie ZMOS Zuzana Špačeková.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.08.2020
Návratná finančná výpomoc
Ministerstvo financií Slovenskej republiky predkladá na rokovanie vlády Slovenskej republiky materiál „Návrh na poskytnutie návratných finančných výpomocí obciam a vyšším územným celkom na kompenzáciu výpadku dane z príjmov fyzických osôb v roku 2020“.
viac
28.09.2020
Kľúčové opatrenia v oblasti daní v dôsledku korony
Národná rada SR tento týždeň schválila novelu zákona č. 67/2020 Z. z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením nebezpečnej ľudskej nákazlivej choroby COVI-19 v znení neskorších predpisov, z ktorej vyplývajú kľúčové opatrenia z oblasti daní.
viac
12.02.2024
Online Rada ZMOS o návrhu zmien v dani z nehnuteľnosti
Online rokovanie Rady ZMOS sa venovalo viacerým dôležitým témam, ale najmä návrhom zmien v dani z nehnuteľnosti, s ktorými bolo Združenie miest a obcí Slovenska oboznámené počas rokovania so štátnym tajomníkom Ministerstva financií SR.
viac
13.05.2024
ZMOS rokoval s predstaviteľmi Ministerstva financií SR
Vedenie Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) rokovalo so štátnym tajomníkom Ministerstva financií SR Radovanom Majerským a s ďalšími predstaviteľmi rezortu financií.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %