Piatok 17.05.2024
Dnes má meniny 
Gizela
°C
10.12.2018 09:01

V centre mesta Šaľa začala fungovať bezplatná wifi zóna


Ilustračná snímka


Šalianska radnica spustila v decembri do prevádzky bezplatnú wifi zónu. Verejnosť môže využívať bezplatný internet v centra mesta.


Podľa slov Eriky Kollerovej z mestského úradu boli voľné dáta sprístupnené presne na Sviatok svätého Mikuláša 6. decembra. „Mesto tento krok avizovalo už v lete tohto roka. V súčasnosti sa už môže každý obyvateľ a návštevník mesta pripojiť na sieť zdarma,“ uviedla.       

Bezplatná wifi zóna sa začína v okolí mestského úradu a pokračuje smerom na pešiu zónu až po pobočku banky. „V opačnom smere bude dostupná až ku kostolu. Veríme, že bezplatná sieť a ušetrenie mobilných dát prinesie Šaľanom a návštevníkom mesta radosť. Názov siete je mestosala, heslo do nej je salafree,“ vysvetlila Kollerová.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.02.2017
Mesto poskytuje príležitosť talentovaným ľuďom
V Žiline sa konal seminár na podporu kultúrno-kreatívnej tvorby, na ktorom sa prezentovali aktivity podnikania a budovania start-up komunity v meste. V súčasnosti prebiehajú prípravy na otvorenie Kreatívneho centra. Pripravuje sa projekt, o ktorom môžete rozhodnúť aj Vy!
viac
10.10.2017
Mestské zastupiteľstvo schválilo tretiu etapu rekonštrukcie centra mesta
Na štvrtkovom zasadnutí mestského zastupiteľstva (5. 10. 2017) poslanci schválili návrh na realizáciu a financovanie stavby „URBANISTICKO – ARCHITEKTONICKÁ ÚPRAVA CENTRA MESTA – 3. ETAPA“.
viac
06.08.2020
V obci Slanec zriadili na verejných miestach bezplatné wifi zóny
Obyvatelia a návštevníci obce Slanec v okrese Košice-okolie majú od júla možnosť využívať na vybraných verejných miestach bezplatné pripojenie na internet. Obec zriadila túto službu s finančným príspevkom 15.000 eur v rámci projektu WiFi4EU.
viac
13.01.2021
V Šali pribudli nové zóny s bezplatným internetom
V Šali pribudli nové wifi zóny, v ktorých môže verejnosť bezplatne využívať vysokorýchlostný internet. Mesto na ich vybudovanie získalo financie z operačného programu Integrovaná infraštruktúra.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %