Utorok 07.05.2024
Dnes má meniny 
Monika
°C
09.03.2020 10:30

Staré Mesto spustilo anketu využitia priestoru pri Propelleri


Snímka zdroj: (staremesto.sk).


Bratislavské Staré Mesto spustilo prvú miestnu verejnú anketu. Týka sa možností využitia voľného priestoru na nábreží Dunaja, konkrétne blízko kaviarne Propeller na Rázusovom nábreží.


Mestská časť by totiž tento priestor počas leta sezónne využila. Samospráva o tom informuje na webovej stránke i sociálnej sieti.

„Máme víziu pestrých letných kultúrnych akcií, v rámci ktorých by Bratislavčania a turisti mali možnosť zažiť aj jazdu na vyhliadkovom kolotoči. Uvidieť mesto a rieku z nezvyčajnej perspektívy,” približuje samospráva, ktorá sa v rámci ankety obracia na verejnosť s dvomi otázkami. Jednou z nich sa pýta na to, či by si obyvatelia vedeli na danom mieste predstaviť letné kultúrne akcie, druhou na to, či by privítali na nábreží vyhliadkový kolotoč.

Do ankety je možné zapojiť sa do 16. marca 2020.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.09.2017
Staré Mesto má grantový program na tento rok
Skultúrnenie verejného priestoru, ochrana a tvorba životného prostredia, kultúrno-spoločenské aktivity a rozvoj kultúrneho života. To sú oblasti, v rámci ktorých sa dá požiadať bratislavské Staré Mesto o pridelenie grantu.
viac
05.10.2017
Bratislavský Októberfest sa začne už tento piatok
Tretí ročník podujatia Bratislavský Októberfest sa uskutoční v piatok a sobotu 6. - 7. októbra 2017 v Bratislave na Fajnorovom nábreží pri Starom moste a na Gondovej ulici na parkovisko pred FFUK.
viac
30.03.2020
Staré Mesto spúšťa od pondelka projekt vývarovne pre seniorov
Budova Propelleru na Rázusovom nábreží v bratislavskom Starom Meste sa zmení na vývarovňu pre seniorov. Od pondelka (30. 3.) spúšťa totiž mestská časť projekt Staromestské seniorské menu.
viac
29.05.2021
Potenciál Dunaja a jeho spojenie s mestom treba využívať lepšie
Konferenciu zorganizovala mestská časť Bratislava-Staré Mesto a záštitu nad ňou prevzala štátna tajomníčka Ministerstva dopravy a výstavby (MDV) SR Katarína Bruncková.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.10 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.74 %