Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
16.08.2021 08:45

Program Hrádockého kultúrneho leta nezabudol ani na tých najmenších


Snímka zdroj: (MsÚ).


Práve pre deti bolo v sobotu 14. augusta 2021 pripravené predstavenie TdPASLÍK, ktoré na Námestí Františka Wisnera v Liptovskom Hrádku zahralo Divadlo na hojdačke.


„V rámci Hrádockého kultúrneho leta myslíme aj na našich najmenších. Sme radi, že si našli cestu na predstavenie TdPASLÍK, ktoré ich, verím, zaujalo a páčilo sa im. Počas  Hrádockého kultúrneho leta v sobotu 28. augusta 2021 ešte premietneme v rámci Letného kina pod Skalkou animovaný film Snežný chlapec, na ktorý už teraz pozývame. Začiatok premietania je o 20:15 hod,“ povedala Michaela Záhradníková, vedúca Odboru kultúry Mestského úradu v Liptovskom Hrádku.

Divadlo na hojdačke na svojej internetovej stránke o predstavení TdPASLÍK uvádza, že hlavný hrdina príbehu sa vydá do sveta zastaviť slnko, aby jeho kamarátka slnečnica na jeseň neodkvitla. Na svojej ročnej púti zažije rôzne dobrodružstvá, stretne mnoho priateľov, ktorí tiež potrebujú k životu slnko.

„V predstavení sú zastúpené viaceré témy: 4 ročné obdobia – súvislosti medzi prírodou a jej cyklami, kde sa v druhom pláne snažíme citlivo načrtnúť aj tému pominuteľnosti. Ako už aj názov predstavenia napovedá, zaoberáme sa tiež logopedickou témou – aj človek s rečovou vadou dokáže spraviť veľké veci, ak na sebe pracuje,“ informuje Divadlo na hojdačke.

Autor: (Michal PAŠKA, MsÚ Liptovský Hrádok)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.06.2020
Turisti v meste zažijú divadelné večery aj tematické prehliadky
Divadelné večery, tematické prehliadky aj program pre rodiny s deťmi ponúka počas tohtoročnej letnej turistickej sezóny mesto Liptovský Mikuláš. Informovala o tom hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.
viac
22.06.2020
Kultúrne leto 2020 v Trebišove
Mesto Trebišov pripravuje počas leta 2020 kultúrny program v areáli mestského parku.
viac
30.07.2021
V novom školskom roku po nových chodníkoch
V areáli Základnej školy s materskou školou Hradná v Liptovskom Hrádku v týchto dňoch realizujú stavebné úpravy štyroch chodníkov pri vstupoch do školy.
viac
10.08.2021
Obnovili chodník v úseku od malého podchodu pod železničnou traťou po ulicu SNP
Chodci už môžu bez obmedzení využívať chodník v úseku od malého podchodu pod železničnou traťou po ulicu SNP v Liptovskom Hrádku. V piatok 23. júla 2021 boli zahájené práce na jeho oprave.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %