Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
06.12.2022 01:30

Po dvojročnej pauze reštartuje Trenčianska nadácia projekt Dobrý bazár


Snímka zdroj: (tasr).


Po dvojročnej prestávke reštartuje Trenčianska nadácia v Trenčíne projekt Dobrý bazár. Informovala o tom správkyňa Trenčianskej nadácie Alena Karasová.


"Dobrý bazár je pravidelnou súčasťou atmosféry vianočných trhov v Trenčíne. Tento rok sa uskutoční na Mierovom námestí v Trenčíne poslednú predvianočnú sobotu 17. decembra od 10.00 do 19.00 h. Kúpou predmetov z ponuky Dobrého bazáru prispeje verejnosť na prospešné aktivity, ktoré tradične komunitná nadácia podporuje," uviedla Karasová.

Od 12. do 15. decembra môžu podľa nej darcovia v priestoroch bývalej predajne optiky na Palackého ulici v Trenčíne darovať užitočné veci do domácnosti, knihy, platne, športové potreby, hračky, bižutériu, umelecké diela, drobnú elektroniku, domáce spotrebiče.

"Na Dobrom bazáre Trenčianskej nadácie privítame 17. decembra na Mierovom námestí moderátorku Alenu Heribanovú a herca Adyho Hajdu. O zábavu sa postarajú tiež mím Vlado Kulíšek a klaun Aďo Ohrádka," uzavrela Karasová.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.12.2019
Mierové námestie ožilo charitatívnym Dobrým bazárom
Mierové námestie v Trenčíne v sobotu ožilo Dobrým bazárom. Do charitatívnej akcie Trenčianskej nadácie sa mohli zapojiť obyvatelia prinesením vecí, ktoré v centre predávali i známe osobnosti. Výťažok z akcie poputuje na aktivity nadácie.
viac
12.05.2021
Dobrý sused pomôže komunitným projektom v P. Biskupiciach a Ružinove
V jarnej výzve dotačného programu Dobrý sused podporia štyri projekty, ktoré pomôžu komunitám v bratislavských mestských častiach Podunajské Biskupice a Ružinov. Prerozdelí sa medzi ne takmer 10 000 eur.
viac
19.05.2022
Projekty zviditeľňujúce život v obciach a mestách môžu získať grant Nadácie ZSE
Projekty zviditeľňujúce a rozvíjajúce kultúrny, športový a komunitný život v obciach a mestách sa môžu uchádzať o grant. Nadácia Západoslovenskej energetiky (ZSE) vyhlásila šiesty ročník grantového programu Rozprúdime regióny.
viac
12.08.2022
Nadácia Ekopolis podporí projekty turizmu v šiestich lokalitách sumou 10 000 eur
Odpočinkové miesta či obnovené turistické trasy pribudnú v tomto roku v šiestich lokalitách Slovenska v rámci programu Živé chodníky, ktorý už 14 rokov organizuje banskobystrická Nadácia Ekopolis.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.10 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.74 %