Piatok 17.05.2024
Dnes má meniny 
Gizela
°C
17.02.2024 09:15

Obyvatelia môžu pripomienkovať nový komunitný plán mesta


Snímka zdroj: FB Žiar nad Hronom


Obyvatelia Žiaru nad Hronom môžu v týchto dňoch pripomienkovať nový strategický dokument - Komunitný plán sociálnych služieb (KPSS) na programové obdobie 2024 až 2029, ktorý pripravilo mesto Žiar nad Hronom. Informovala o tom žiarska radnica.


 "Každý občan má právo nahliadnuť do dokumentu a aj ho pripomienkovať ešte skôr, ako bude predložený na schválenie mestskému zastupiteľstvu," uviedla v tejto súvislosti samospráva.         

Podnety a pripomienky ku komunitnému plánu môžu obyvatelia zasielať e-mailom na adresu: podnetyKPSS@ziar.sk alebo podať osobne na mestskom úrade do schránky umiestnenej na informáciách. Návrh komunitného plánu nájdu záujemcovia na internetovej stránke mesta, nahliadnuť môžu do neho aj osobne, a to na mestskom úrade.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.05.2016
Mesto akceptovalo požiadavky obyvateľov sťažujúcich sa na jarmok
Žiarska samospráva sa rozhodla vyjsť v ústrety nespokojným obyvateľom, ktorí nedávno iniciovali petíciu za presťahovanie žiarskeho jarmoku do inej lokality.
viac
27.09.2016
V lese nad Šášovským Podhradím našli muníciu z II. svetovej vojny
V lesnom poraste nad Šášovským Podhradím pri Žiari nad Hronom našli v piatok (23. 9.) viac kusov munície pravdepodobne z obdobia II. svetovej vojny.
viac
24.02.2018
V Žiari nad Hronom vybudujú ihrisko pre inline hokej
V Žiari nad Hronom by malo pribudnúť ďalšie športovisko. Tentoraz to bude ihrisko pre inline hokej. Kde sa bude nachádzať, zatiaľ nie je jasné, v hre sú dve lokality.
viac
27.01.2024
Obyvatelia môžu v dotazníku vyjadriť svoj názor na život v meste
Obyvatelia Žiaru nad Hronom môžu dotazníkovou formou vyjadriť svoj názor na život v meste. Pracovníčky Komunitného centra v Žiari nad Hronom vytvorili Dotazník mapovania potrieb komunity mesta, ktorý je zverejnený na internetovej stránke mesta. Informovala o tom žiarska radnica.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %