Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
01.03.2023 08:25

Mesto vyhlásilo súťaž na výstavbu futbalového ihriska v MČ Nadabula


Ilustračná snímka.


Mesto Rožňava vyhlásilo súťaž na dodávateľa stavebných prác v rámci projektu výstavby futbalového ihriska v mestskej časti (MČ) Nadabula.


Celková predpokladaná hodnota zákazky je viac ako 1,82 milióna eur. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Predmetom zákazky je výstavba, rekonštrukcia a dobudovanie futbalovej infraštruktúry v časti Nadabula na mieste súčasnej trávnatej plochy, ktorá je využívaná prevažne na futbalové tréningy. Ako vyplýva zo zverejnených materiálov, vzniknúť tam má futbalové ihrisko s umelým povrchom a rozmermi hracej plochy 95 krát 55 metrov.

Samospráva v rámci projektu okrem novej hracej plochy počíta aj s komplexnou obnovou športového areálu vrátane oplotenia, osvetlenia či úpravou odstavných plôch. Rekonštruovať sa majú tiež priľahlá budova, kanalizácia, vodovodná aj elektrická prípojka.

Celková predpokladaná hodnota zákazky je viac ako 1,82 milióna eur. Mesto plánuje projekt financovať s pomocou Fondu na podporu športu, Slovenského futbalového zväzu a Košického samosprávneho kraja. Uchádzači o zákazku môžu svoje ponuky predkladať do 17. marca.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.08.2016
Rómovia z Coburgovej ulice si svojpomocne budujú ihrisko minifutbalu
Riešenie rómskej problematiky je dlhodobý proces a mesto Trnava sa snaží postupovať v tejto veci koncepčne. Coburgova ulica patrila v minulosti k najkrajším a najobľúbenejším lokalitám v Trnave.
viac
08.06.2017
Bytčica žila športom a kultúrou
Uplynulý víkend sa v mestskej časti Bytčica niesol v duchu športu a kultúry. Na futbalovom ihrisku si počas BYTČICKÉHO JUNIÁLESU prišli na svoje deti i dospelí. Poslanci Anton Trnovec a Jozef Juriš zabezpečili v rámci Medzinárodného dňa detí drobné občerstvenie.
viac
23.12.2019
SAŽP vyhlásila tender na dodávku plynových kotlov
Slovenská agentúra životného prostredia vyhlásila verejné obstarávanie na dodávku plynových kotlov v rámci dotačného programu. Výzva súvisí s kotlíkovou dotáciou, ktorú vyhlásilo Ministerstvo životného prostredia SR.
viac
18.04.2020
Bojnická samospráva chce zabezpečiť rekonštrukciu MŠ v Dubnici
Bojnická samospráva plánuje zabezpečiť rekonštrukciu budovy v miestnej časti Dubnica pre potreby materskej školy (MŠ). V jej blízkosti chce vybudovať i detské ihrisko. Dodávateľa prác hľadá cez verejnú súťaž, výzvu na predkladanie ponúk zverejnila vo vestníku verejného obstarávania.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %