Utorok 14.05.2024
Dnes má meniny 
Bonifác
°C
21.08.2023 12:35

Mesto vydalo dotazník, výsledky využije v strategických dokumentoch


Mestský úrad v Leopoldove.


Mesto Leopoldov pripravilo pre svojich obyvateľov dotazník v rámci prieskumu verejnej mienky. Výsledky budú použité ako jeden z podkladových materiálov pri tvorbe Programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta Leopoldov. Informovalo o tom mesto na webovej stránke.


Ako doplnilo, ide o jeden z najdôležitejších strategických dokumentov mesta na roky 2024 až 2028. "Bude slúžiť ako východisko pri rozhodovaní o tom, kam bude mesto smerovať v najbližších rokoch. Pri jeho vypracúvaní sa chceme predovšetkým oprieť o názory obyvateľov mesta, preto by sme radi oslovili čo najväčšie množstvo ľudí," uviedlo mesto.

Ako dodalo, obyvatelia v ňom môžu navrhnúť témy, ktoré by vedenie mesta a poslanci mestského zastupiteľstva mali riešiť. Dotazník je možné anonymne vyplniť online na adrese www.example.com/Link44. Dotazník je zároveň k dispozícii aj na mestskom úrade a v mestskej knižnici, kde ho môžu prísť obyvatelia vyplniť počas úradných hodín.

"Z dôvodu čo najvyššej objektívnosti tohto dotazníka je dotazník určený iba pre obyvateľov mesta a je potrebné, aby ho každý občan vyplnil len raz," informovalo mesto.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.10.2016
Magistrát hľadá dobrovoľníkov na sčítanie bezdomovcov
Historicky prvé sčítanie ľudí bez domova v Bratislave sa uskutoční 9. novembra, cieľom je zreálniť ich počet v hlavnom meste.
viac
08.11.2017
Mesto Žilina ocenilo významné osobnosti za rok 2016
Na mestskej radnici si z rúk primátora Igora Chomu prevzali ocenenia osobnosti mesta Žilina za rok 2016. Vedenie mesta si chce aj takýmto spôsobom uctiť svojich občanov, ktorí pôsobia v Žiline alebo nejakým spôsobom zviditeľnili Žilinu vo svete.
viac
09.06.2020
Magistrát opäť chce, aby mu občania vystavili vysvedčenie
Zvolenský magistrát sa opäť po roku pýta prostredníctvom mestských novín na spokojnosť obyvateľov mesta s prácou samosprávy a na kvalitu služieb.
viac
18.11.2021
Prešovčania si v dotazníku vybrali svoje priority
Do prieskumu mesta Prešov realizovaného formou verejného dotazníka sa zapojilo viac ako 1600 ľudí. Radnica vďaka tomu môže presnejšie zadefinovať priority rozvoja mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %