Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
04.01.2024 12:05

Dotácie z rozpočtu mesta Prievidza cez e-grant


Ilustračná snímka


Prievidzská samospráva spustila elektronický systém podávania dotácií. Celý proces tak prebieha elektronicky, je prehľadný, jednoduchý a ľahko vyhodnotiteľný. Celkovo budú odborní hodnotitelia jednotlivých grantových programov prerozdeľovať viac ako 91 000 eur.


O dotácie je možné požiadať už len cez elektronický dotačný systém https://prievidza.egrant.sk/ , ktorý je spustený od začiatku roka 2024.  Zároveň mesto upozorňuje žiadateľov, že na doručené žiadosti v listinnej podobe sa nebude prihliadať

„Žiadosti o poskytnutie dotácie sú rozdelené na jednotlivé grantové programy ako sú Kultúrny život v Prievidzi, Športuj a ži zdravšie, Zelenšia Prievidza a Lepší život v Prievidzi.Všetky tieto grantové programy sú otvorené od 1.1.2024 a žiadatelia ich môžu predkladať v termíne najneskôr do 31.1.2024“, uviedol Mgr. Dalibor Snoha, referent kancelárie primátorky mesta.

V prípade nedočerpania všetkých finančných prostriedkov účelovo určených na dotácie, budú jednotlivé grantové programy otvorené až do úplného vyčerpania finančných prostriedkov, o čom budú žiadatelia informovaní vždy prostredníctvom webového sídla mesta. Dotáciu je možné poskytnúť na akciu/projekt/podujatie, ktoré sa realizuje a ukončuje od 01. januára príslušného rozpočtového roka do 31.decembra príslušného rozpočtového roka. Žiadateľ je povinný spolu so žiadosťou predložiť mestu Prievidza aj rozpočet akcie/projektu/podujatia s podrobným rozpisom podľa jednotlivých položiek.

Autor: (Zdroj: Infolist mesta Prievidza)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.05.2017
Dobrovoľní hasiči získajú možnosť čerpať dotácie z rezortu vnútra
Dobrovoľné hasičské zbory dostanú od júla možnosť uchádzať sa o dotácie od Ministerstva vnútra (MV) SR. Poslanci Národnej rady SR dnes totiž 92 hlasmi schválili novelu zákona o poskytovaní dotácií v pôsobnosti tohto rezortu.
viac
13.10.2020
Poskytovanie dotácií z rozpočtu má od 15. októbra nové pravidlá
Na poslednom zasadnutí mestského zastupiteľstva (MsZ) poslanci schválili nový návrh všeobecne záväzného nariadenia (VZN) o poskytovaní dotácií z rozpočtu mesta Banská Bystrica, ktoré má nadobudnúť účinnosť 15. októbra.
viac
14.12.2020
Samospráva Prievidze chce vybaviť školské jedálne novým zariadením
Prievidzská samospráva plánuje zabezpečiť pre školské jedálne pri základných školách (ZŠ) nové zariadenia.
viac
13.03.2023
Dotácie v celkovej výške 68 500 eur získalo tento rok 12 združení
Približne 68 500 eur pôjde v Poltári tento rok na dotácie pre 12 tamojších združení a spolkov. Poslanci o tom rozhodli na svojom prvom tohtoročnom zasadnutí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %