Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
01.04.2023 02:25

Cestujúci v MHD Nové Zámky môžu vyhrať kredity, stačí mať čipovú kartu


Ilustračná snímka


Cestujúci, ktorí využívajú čipové karty spoločnosti ARRIVA, môžu vyhrať kredity v hodnote 30 €. Stačí, ak si na svoju kartu zakúpia cestovný lístok aspoň na jednu cestu ktorejkoľvek linky MHD Nové Zámky.


Pre Nové Zámky je podpora MHD strategickou prioritou v oblasti mobility. Naše mesto sa úspešne rozvíja, preto je dôležité, aby tomu zodpovedala aj sieť verejnej dopravy. Aj preto sme minulý rok zaviedli novú linku číslo 10, ktorá spojila železničnú stanicu, dve obľúbené nákupné centrá a nemocnicu. Ako modernému európskemu mestu nám totiž záleží nielen na pohodlí a bezpečnosti cestovania, ale aj na kvalite života našich obyvateľov,“ uviedol Otokar Klein, primátor Nových Zámkov.

Účasť v súťaži o kredity je automatická – podmienkou je, aby si cestujúci zakúpil minimálne jedenkrát cestovný lístok na ľubovoľný spoj niektorej zo siedmich liniek mestskej hromadnej dopravy v Nových Zámkoch a cestovné uhradil čipovou kartou ARRIVA. V mesiaci apríl a máj vyžrebuje ARRIVA troch výhercov kreditu na čipové karty ARRIVA v hodnote 30 €.

V spoločnosti ARRIVA sa snažíme o to, aby stále viac ľudí prestúpilo z osobných automobilov do autobusov, pretože sa tým zvýši bezpečnosť cestnej premávky, kvalita životného prostredia a ovzdušia. Navyše, verejná doprava prináša cestujúcim aj úspory, ktoré sa každým rokom zvyšujú. Aj preto v spolupráci s mestom Nové Zámky prichádzame so súťažou, ktorej cieľom je zvýšiť povedomie o službách MHD a pripomenúť výhodnosť cestovania s čipovou kartou,“ uviedol Silvester Zemes, generálny riaditeľ spoločnosti ARRIVA Nové Zámky.

O aktuálnych cestovných poriadkoch, čipových kartách a výhodách ich používania, o prijatých zmenách a poskytovaných službách informuje ARRIVA na svojej webovej stránke, e-maile informacie@arriva.sk alebo na linke zákazníckej podpory +421 915 733 733, od 8:00 do 20:00 každý deň vrátane víkendov a sviatkov. Cestujúci sa tiež môžu prihlásiť na odber noviniek na internetovej stránke www.arriva.sk/newsletter.

Autor: (ts-arriva)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.07.2016
Jednorazové elektronické lístky predstaví cestujúcim špeciálny autobus
Cestujúci v Integrovanom dopravnom systéme v Bratislavskom kraji (IDS BK) sa môžu v týchto dňoch oboznámiť s elektronickými jednorazovými cestovnými lístkami, ktoré by mali začať platiť od polovice leta, a novými označovačmi.
viac
19.11.2020
DPB vyhlásil tender na nákup 30 nových električiek
V Bratislave pribudne 30 nových jednosmerných, nízkopodlažných a klimatizovaných električiek.
viac
13.08.2021
ARRIVA bude zabezpečovať MHD v Komárne aj ďalších desať rokov
Spoločnosť ARRIVA a mesto Komárno podpísali zmluvu, na základe ktorej bude ARRIVA zabezpečovať mestskú hromadnú dopravu najbližších desať rokov. Zmluva cestujúcim prinesie modernizáciu vozového parku a zvýšenie kvality cestovania.
viac
26.08.2021
Žiaci budú cestovať mestskou hromadnou dopravou zadarmo
Projekt bezplatného cestovania žiakov v Leviciach bude pokračovať aj v tomto školskom roku.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %