Utorok 07.05.2024
Dnes má meniny 
Monika
°C
03.11.2023 11:55

ZŠ s MŠ Bernolákova v Šali získa nové multifunkčné ihrisko


Snímka zdroj: mesto Šaľa


V areáli Základnej školy (ZŠ) s materskou školou (MŠ) Bernolákova v Šali pribudne nové multifunkčné ihrisko. Ako informoval mestský úrad, s jeho výstavbou sa začalo v týchto dňoch.


Mestu sa na výstavbu ihriska podarilo získať peniaze z dotácie Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. "Bude mať všetko, čo takéto športovisko potrebuje. Okrem kvalitného a moderného povrchu aj oplotenie, osvetlenie a ďalšie súčasti. ZŠ s MŠ Bernolákova bola v meste posledná, kde takéto ihrisko chýbalo," uviedla radnica.         

Podľa slov riaditeľky školy Simony Takáčovej sa po ukončení výstavby výrazne skvalitnia podmienky pre šport počas telesnej výchovy a tiež popoludní v rámci krúžkovej činnosti.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.07.2017
V areáli školy pribudne nové multifunkčné ihrisko
Podmienky na športovanie v areáli Základnej školy na Ulici Dobšinského v Prievidzi sa onedlho výrazne zlepšia. Firma zo Sučian, ktorá vzišla z verejnej súťaže a mesto Prievidza s ňou už podpísalo zmluvu o dielo, začala v týchto dňoch v blízkosti školy s výstavbou multifunkčného ihriska.
viac
16.10.2018
Multifunkčné ihrisko za 69-tis. eur budú využívať deti aj verejnosť
V areáli dolnokubínskej Základnej školy Janka Matúšku v týchto dňoch pribudlo nové multifunkčné ihrisko. Vybudovanie športoviska, ktoré sa bude využívať predovšetkým na futbal či volejbal, stálo mestskú kasu vyše 69.000 eur. Okrem samotnej školy bude areál slúžiť aj verejnosti.
viac
06.07.2020
Na Važeckej ulici v Prešove pribudlo nové multifunkčné ihrisko
Malí aj veľkí športovci môžu na Važeckej ulici v Prešove využívať nové multifunkčné ihrisko. Podľa hovorcu mesta Vladimíra Tomeka jeho vybudovaním sa vytvorili možnosti pre hru minifutbalu, tenisu, volejbalu, bedmintonu, nohejbalu či hádzanej.
viac
25.03.2024
Mesto zmodernizovalo multifunkčné ihrisko v areáli ZŠ s MŠ Jozefa Murgaša
Mesto Šaľa ukončilo obnovu multifunkčného ihriska v areáli Základnej školy s materskou školou (ZŠ s MŠ) Jozefa Murgaša. Do jeho modernizácie samospráva investovala 155.000 eur, informovala hovorkyňa mesta Erika Kollerová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.10 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.74 %