Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
07.01.2020 01:00

Zber vianočných stromčekov sa vTrenčíne začína už dnes


Ilustračná snímka (tasr)


Zber vianočných stromčekov z trenčianskych sídlisk sa začíns dnes - v utorok 7. januára. Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.


„Pracovníci Mestského hospodárstva a správy lesov zabezpečia odvoz stromčekov vždy v pondelok a v utorok z mestskej časti Juh, v stredu z mestskej časti Stred, vo štvrtok z mestskej časti Sever a v piatok zo Zámostia,“ uviedla hovorkyňa.       

Ako dodala, zber vianočných stromčekov budú zabezpečovať iba zo stanovíšť nádob na komunálny odpad zo sídliskových častí a nie z lokalít individuálnej rodinnej zástavby. Vianočný stromček je tiež možné bezplatne odovzdať vo všetkých troch zberných dvoroch – na Zlatovskej, Soblahovskej a na Ulici k zábraniu.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.01.2018
V Prešove začína zber a odvoz stromčekov
Sviatočné dni symbolicky ukončili Traja králi a mnohé domácnosti si kladú otázku, čo so živými vianočnými stromčekmi. Ich zber a odvoz bude v Prešove zabezpečený bezplatne a začne sa od pondelka 8. januára.
viac
20.12.2021
V Bratislave pribudne viac ako 500 ohrádok na zber vianočných stromčekov
V uliciach Bratislavy pribudne viac ako 500 špeciálnych drevených ohrádok, ktoré budú slúžiť na systematický zber a odvoz vianočných stromčekov po sviatkoch.
viac
09.03.2022
Z drevených ohrádok sa vyzbieralo vyše 208 ton vianočných stromčekov
V rámci prvej sezóny zberu vianočných stromčekov sa v hlavnom meste z 565 drevených ohrádok podarilo odviezť 208,95 tony stromčekov. Viac ako polovica bola vyzbieraná prvý týždeň zberu. Na sociálnej sieti o tom informuje bratislavská mestská organizácia Odvoz a likvidácia odpadu (OLO).
viac
13.12.2022
V Bratislave bude takmer 800 drevených ohrádok na zber vianočných stromčekov
V Bratislave sa osadí takmer 800 drevených ohrádok na zber vianočných stromčekov. Z vyzbieraných stromčekov vzniknú knižnice. Informoval o tom bratislavský primátor Matúš Vallo s tým, že vlani vďaka projektu odviezli vyše 200 ton stromčekov do kompostárne.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %