Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
11.02.2016 08:00

Zber a spracovanie vyradených vozidiel MHD – Dopravný podnik Bratislava, a. s.


Dopravný podnik Bratislavy hľadá spracovateľa vyradených vozidiel. (Foto: DPB)


Dovoľujeme si Vás požiadať o predloženie cenovej ponuky na zákazku "Zber a spracovanie vyradených vozidiel MHD - autobusy, trolejbusy, električky".


Predmetom zákazky je zber a  spracovanie vyradených vozidiel MDH v zmysle ustanovení zákona č. 79/2015 o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Cenovú ponuku v EUR bez DPH prosím posielajte na emailovú adresu : rajecova.michaela@dpb.sk najneskôr do 18.02.2016 do 15:00 hod.

Súhlas na prevádzkovanie zariadenia na zneškodňovanie, zhodnocovanie alebo zber odpadov a súhlas na nakladanie s nebezpečnými odpadmi vrátane ich prepravy v zmysle vyššie uvedeného zákona (resp. určenie spoločnosti, ktorá pre Vás zneškodnenie odpadov zabezpečí) prosím priložte ako súčasť ponuky. V prípade, ak by ste mali záujem o obhliadku vozidiel, kontaktujte prosím Ing. Kalivodu na tel. č. : 0903 797 142, alebo emailom na adrese: kalivoda.vladimir@dpb.sk. 

Viac informácií na http:

www.dpb.sk/zber-a-spracovanie-vyradenych-vozidiel-mhd/

Autor: (Dopravný podnik Bratislava - DPB)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.03.2024
Mesto na Svetový deň vody spustí pitnú fontánku na námestí
Mesto Bánovce nad Bebravou symbolicky na Svetový deň vody, ktorý pripadá na piatok, spustí malú pitnú fontánku na Námestí Ľ. Štúra. Ochranu planéty si pripomenie i v sobotu (23. 3.), keď sa zapojí do Hodiny Zeme. Informovala o tom radnica v tlačovej správe.
viac
25.03.2024
Mestskí policajti v Dubnici nad Váhom preukázali, že sú ľudia na svojom mieste
Dubnickí policajti si pripisujú jeden úspešný zákrok za druhým. Len nedávno sme informovali o dolapení páchateľa, ktorý sa ulakomil na zvislé dopravné značenie, o niekoľko týždňov neskôr dávame do pozornosti odhalenie zlodeja. Ním odcudzené veci sa našli a boli vrátené majiteľke.
viac
22.03.2024
Združenie Samosprávne kraje Slovenska ocenilo vybrané osobnosti Cenou regiónov
Združenie Samosprávne kraje Slovenska (SK8) po prvý raz udelilo ocenenia za rozvoj samosprávnych krajov a regiónov na Slovensku. Cenu regiónov odovzdalo vybraným laureátom vo viacerých kategóriách vo štvrtok (21. 3.) počas slávnostného galavečera v kultúrno-kreatívnom centre Hviezda v Trenčíne.
viac
22.03.2024
Rokovali sme s primátorom Dunajskej Stredy Zoltánom Hájosom
Na tému spolupráce medzi mestom Dunajská Streda a Združením miest a obcí Slovenska (ZMOS) rokovali zástupcovia ZMOS-u s primátorom Dunajskej Stredy Zoltánom Hájosom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %