Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
10.01.2024 03:00

Žarnovica: V areáli základnej školy otvorili verejné klzisko


Ilustračná snímka (TASR)


V areáli Základnej školy na Ulici Fraňa Kráľa v Žarnovici v priestoroch viacúčelového ihriska je od utorka otvorené verejné klzisko. Na sociálnej sieti o tom informovala žarnovická samospráva.


Ako ďalej uvádza oddelenie kultúry, mládeže a športu (OKMŠ) žarnovického mestského úradu, vstup na klzisko je zdarma, na mieste je tiež možné bezplatné zapožičanie korčúľ.         

Klzisko bude pre verejnosť otvorené v pondelky až piatky od 14.00 do 19.00 h, počas víkendov od 10.00 do 19.00 s obednou prestávkou od 12.00 do 13.00 h.         

"Keďže plocha klziska je syntetická, nie je možný vstup v korčuliach so zúbkami, tzv. krasokorčuľami, a rovnako tam nie je možné hrať hokej. Veríme, že pri dodržiavaní pravidiel nám všetkým bude klzisko slúžiť čo najdlhšie," uvádza OKMŠ.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.08.2016
Obec Skačany chce zatepliť budovu telocvične za viac ako 100 000 eur
Rekonštrukciu telocvične pri miestnej základnej škole s materskou školou v podobe zateplenia jej budovy i výmeny okien plánuje samospráva Skačian v okrese Partizánske. Projekt vyčíslila na viac ako 100 000 eur, o prostriedky na jeho financovanie sa uchádza z mimorozpočtových zdrojov.
viac
04.03.2019
Skutok pre mokraď
Slovenská agentúra životného prostredia vyhlasuje záverečnú sprievodnú súťaž školského programu Na túru s NATUROU – Skutok pre mokraď. Zapojiť sa do nej môžu žiaci základných a stredných škôl, ktorí sú spolu so svojimi učiteľmi zaregistrovaní v školskom programe.
viac
03.09.2019
Na hornej Nitre otvorili strednú zdravotnícku školu
Viac ako štyri desiatky študentov, ktorí sa začnú vzdelávať v odbore praktická sestra, privítala v pondelok Stredná zdravotnícka škola (SZŠ) v Prievidzi. Je prvou na hornej Nitre a v poradí treťou v Trenčianskom kraji tohto zamerania a do budúcna by sa mala rozšíriť ešte o ďalšie odbory.
viac
22.05.2020
Spišská Nová Ves otvorí materské a základné školy za špecifických podmienok
Spišská Nová Ves od 1. júna otvára materské a základné školy, ktoré sú v jej zriaďovateľskej pôsobnosti, za špecifických podmienok. Rozhodol o tom krízový štáb mesta v súvislosti s postupným uvoľňovaním opatrení v rámci štvrtej fázy. Informovala o tom pracovníčka pre styk s médiami Edita Gondová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %