Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
09.09.2021 11:45

Workshop: Ako môžu mestá plniť svoje environmentálne záväzky


Ilustračný výrez - Green City Accord


Konzorcium Dohody o zelenom meste vás pozýva na workshop „Dohoda o zelenom meste: Ako splniť svoj záväzok“, ktorý sa uskutoční online 29. septembra o 10,00.


Konzorcium Dohody o zelenom meste (Green City Accord) organizuje 29. septembra o 10:00 - 12:30 SELČ workshop s  názvom  „Dohoda o zelenom meste: Ako splniť svoj záväzok“. Na podujatí sa predstavia konkrétne kroky potrebné na plánovanie a splnenie požiadaviek Dohody o zelenom meste a okrem toho poskytne príležitosť mestám vyjadriť sa k svojím potrebám podpory v tomto procese. Workshop bude prebiehať v angličtine. 

Registrácia TU 

Signatári Dohody o zelenom meste robia maximum preto, aby zabezpečili občanom čistejšiu a zdravšiu budúcnosť tým, že pripravia účinné iniciatívy v piatich cieľových oblastiach: vzduch, voda, príroda a biodiverzita, odpadové a obehové hospodárstvo a hluk.

Dohodu o zelenom meste doteraz podpísalo viac ako 60 miest a mnohé z nich práve vytvárajú inovatívne plány, ktoré im pomôžu splniť svoje záväzky.

Ako sa môžete stať členom konzorcia Dohody o zelenom meste.

Autor: Zdroj: ccre.org, ZMOS


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.01.2017
Pozvánka na seminár o vidieckom cestovnom ruchu a agroturistike
Seminár s názvom Vidiecky cestovný ruch a agroturistika napomáha ekonomickému rozvoju regiónov a zamestnanosti na Slovensku sa uskutoční 25. januára v penzióne Harmónia*** v Modre.
viac
28.01.2023
Tallinn si prevzal ocenenie hlavného zeleného mesta
Estónsky Tallinn prijal cenu európskeho hlavného zeleného mesta. Získal ju vďaka záväzku k zníženiu emisií uhlíka, obnove biodiverzity a tiež propagácii zelených inovácií a udržateľného riadenia.
viac
30.06.2023
Mesto a Staré Mesto budú spolupracovať pri údržbe ciest a chodníkov
Údržbu komunikácií, chodníkov a verejných priestranstiev v bratislavskom Starom Meste bude mestská časť postupne koordinovať s hlavným mestom.
viac
18.11.2023
ZMOS: Nadnárodná spolupráca miest a obcí: mapa neprebádaných príležitostí
ZMOS v spolupráci Asociáciou ukrajinských miest (AUC) a Nórskym združením miestnych a regionálnych samospráv (KS) pozýva na online konferenciu k problematike nadnárodnej spolupráce miest a obcí s dôrazom na slovensko–ukrajinskú spoluprácu za účasti rečníkov zo Slovenska, Ukrajiny a Nórska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %