Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
20.01.2024 12:10

V poliklinike v Šali pribudne nové CT pracovisko


Ilustračná snímka. Foto: pixabay.com


V Šali pribudne nové pracovisko počítačovej tomografie. Ako informovala Poliklinika Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK), v týchto dňoch sa už začalo s adaptáciou priestorov, kde bude CT prístroj umiestnený.


Nové pracovisko bude na druhom poschodí polikliniky, kde sa nachádza aj RTG prístroj. "Momentálne sa pripravujú priestory pre moderné CT. Pacienti sa ho dočkajú už o pár mesiacov, na jar tohto roka," uviedla šalianska poliklinika.         

Poslanci NSK schválili prenájom priestorov na prevádzkovanie CT pracoviska ešte v októbri 2022. Prevádzkovateľom má byť súkromná spoločnosť.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.07.2018
Zimný štadión dostane moderné mantinely
Zimný štadión v Šali dostane nové mantinely. Staré 34-ročné už dalo mesto odstrániť, v priebehu leta budú nahradené novými mantinelmi, ktoré majú modernejší vzhľad a spĺňajú aj kritériá Slovenského zväzu ľadového hokeja.
viac
08.08.2019
Mesto Šaľa dalo do užívania tri nové ihriská
Šalianska radnica odovzdala do užívania tri nové ihriská v mestskej časti Veča. Športoviská vznikli na nevyužitých asfaltových plochách, ktoré mesto zmenilo na oddychové priestory pre deti aj dospelých.
viac
20.05.2020
Na zimnom štadióne má pribudnúť viac ako 2000 sedadiel
Viac než 2000 sedadiel plánuje osadiť v priestoroch zimného štadióna samospráva Rimavskej Soboty v rámci aktuálnej rekonštrukcie. Na sociálnej sieti o tom informoval primátor Jozef Šimko.
viac
10.04.2021
V Šali pribudli nové wifi zóny s bezplatným internetom
Na verejných priestranstvách v Šali pribudli nové zóny s bezplatným pripojením na internet. Vysokorýchlostný internet môže verejnosť využívať aj na najfrekventovanejších zastávkach počas čakania na autobus.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %