Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
01.04.2019 12:20

V meste otvorili pre verejnosť nové klientske centrum


Klientske centrum je už otvorené pre občanov. Zdroj: Mesto Vranov nad Topľou.


V meste Vranov nad Topľou funguje od pondelka nové klientske centrum (KC). Občania ho nájdu na prvom poschodí v budove AOC na Námestí slobody.


V klientskom centre sa nachádza oddelenie dokladov, ktoré bolo presťahované z Rázusovej ulice, evidencia motorových vozidiel, ale aj katastrálny odbor, pôvodne fungujúci na Kalinčiakovej ulici. Obyvatelia v novom KC nájdu tiež odbor živnostenského podnikania, cestnej dopravy a pozemných komunikácií a starostlivosti o životné prostredie.       

Nachádza sa tam aj pozemkový a lesný odbor presťahovaný z Kalinčiakovej ulice a podateľňa Okresného úradu (OÚ) Vranov nad Topľou. Klientske centrum je verejnosti prístupné počas pracovných dní od 8.00 h, v pondelok, utorok a vo štvrtok do 15.00 h. V stredu sa úradné hodiny predlžujú do 17.00 h, v piatok zas skracujú do 14.00 h. Informuje o tom samospráva.       

Vranov nad Topľou je posledné okresné mesto v Prešovskom kraji, ktoré klientskym centrom nedisponovalo. Podľa prednostu tamojšieho OÚ Andreja Krišandu by sa tak malo urýchliť vybavenie občanov, ktorí nájdu všetko potrebné v rámci úradných administratívnych úkonov na jednom mieste.      

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.10.2017
Nové priestory klientskeho centra MV SR poskytnú komplexné vybavenie občanov
V záujme skvalitnenia poskytovaných služieb a komplexného vybavenia občanov na jednom mieste oznamuje mesto Žilina, že dve pracoviská Mestského úradu v Žiline budú od 30. októbra 2017 presťahované do priestorov budovy Europalace Žilina, Vysokoškolákov 8556/33, Žilina.
viac
30.01.2018
Vo Vranove nad Topľou by mohlo ešte v tomto roku vzniknúť klientske centrum
Ide o posledné okresné mesto v Prešovskom kraji, ktoré ním nedisponuje. Informoval o tom prednosta Okresného úradu vo Vranove nad Topľou Andrej Krišanda.
viac
29.02.2020
Zvolenské klientske centrum v novom OÚ otvorili ako 61. v poradí
Vynovený štátny objekt, do ktorého sa v uplynulých dňoch presťahoval z mestskej budovy na Námestí SNP celý Okresný úrad (OÚ), otvorili v utorok (25. 2.) na Študentskej ulici vo Zvolene. Jeho súčasťou je aj klientske centrum, ktoré sa tak v rámci Slovenska stalo 61. v poradí.
viac
10.05.2021
Miestny úrad v Ružinove bude mať nové klientske centrum
Miestny úrad v bratislavskom Ružinove bude mať nové centrum služieb občanom. Rekonštrukcia priestorov prichádza po takmer troch desaťročiach a podľa mestskej časti už bola nevyhnutná.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %