Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
24.07.2021 09:05

V Dúbravke má vzniknúť Motýlia lúka


Ilustračná snímka


Hlavné mesto SR Bratislava hľadá zhotoviteľa Motýlej lúky v Dúbravke. Revitalizácia parkovej plochy medzi ulicami Pri kríži a Homolova má priniesť oddychový priestor s edukatívnym charakterom.


Záujemcovia o realizáciu môžu predkladať ponuky do 5. augusta, vyplýva to z oznámenia uverejnenom vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie. Predmetom obstarávania je kompletná realizácia, dodávka sadových úprav a mobiliáru. "V novovybudovanom parčíku má mesto záujem vysiať lúčny trávnik, doplnený o plochy extenzívnych trvalkových záhonov a trávnika a v celom území doplniť vodopriepustné kameninové chodníky," spresňuje mestská časť Bratislava-Dúbravka na sociálnej sieti. "Doplnená bude neformálna exteriérová učebňa vo forme amfiteátrového sedenia pre potreby miestnej základnej školy. Pribudne náučný chodník, hmyzí hotel či brloh pre ježka,“ dodáva o podrobnostiach zadania projektu, ktorý má zlepšiť mikroklimatické podmienky a biodiverzitu v mestskom prostredí.       

Na financovanie využije mesto eurofondy, predpokladaná hodnota zákazky je 87.700 eur bez DPH.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.11.2018
Záujemcovia o výstavbu škôlky môžu predkladať ponuky
Obec Bernolákovo hľadá realizátora výstavby novej materskej školy. Výzvu na predložene ponúk v pondelok zverejnili vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
30.06.2020
MK SR vyhlásilo výzvu na predloženie ponúk obnovy kaštieľa v Dolnej Krupej
Ministerstvo kultúry (MK) SR hľadá zhotoviteľa rekonštrukcie pamiatkového objektu kaštieľa v Dolnej Krupej. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnili v pondelok (29. 6.) vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
10.12.2020
Budovu ZUŠ zrekonštruujú na bytový dom s 24 bytmi
Mesto Dubnica nad Váhom zrekonštruuje bývalú budovu základnej umeleckej školy (ZUŠ), v ktorej vznikne 24 nájomných bytov. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnilo mesto vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.
viac
18.03.2021
Nové Mesto hľadá realizátora odstránenia skeletu Snežienky
Bratislavské Nové Mesto hľadá realizátora odstránenia skeletu bývalej výletnej reštaurácie Snežienka v rekreačnej lokalite na Železnej studničke. Výzvu na predloženie ponúk zverejnila mestská časť v stredu vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %