Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
21.09.2021 12:41

Súťaž o ocenenie Senior Friendly


Ilustračná snímka, zdroj: seniorfriendly.sk


V poradí už šiesty ročník projektu a súťaže o ocenenie Senior Friendly je otvorený pre všetkých, ktorí nad rámec svojich povinností pomáhajú seniorom v aktívnom a dôstojnom živote i pri riešení neľahkých situácií, čo výrazným spôsobom ukázal čas pandémie.


V tom majú nenahraditeľné miesto samosprávy a za uplynulých päť ročníkov sme po zásluhe ocenili viaceré mestá a obce. Minulý rok najvyššie ocenenie, plaketu Senior Friendly, získali mestá Banská Bystrica, Nitra a Prešov.

Sme presvedčení, že väčšina z Vás robí pre seniorov oveľa viac, než je Vašou povinnosťou. Budeme veľmi radi, ak sa zapojíte do súťaže o ocenenie

Senior Friendly prostredníctvom pomerne jednoduchého formulára, ktorý je na stránke www.seniorfriendly.sk, uzávierka prihlášok je 9. októbra 2021. Na tejto stránke nájdete aj podrobnejšie informácie  kedykoľvek sa  tiež môžete obrátiť na organizátorov súťaže, Klub Luna Senior Friendly a Občianske združenie Bagar.

Budeme veľmi radi, keď kvalitných prihlášok bude čo najviac.

Úprimná vďaka za všetku starostlivosť o občanov a zvlášť seniorov.

Autor: (zmos)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.03.2017
Na nominácie zostáva už len týždeň
Do 15. marca 2017 môžete nominovať vašu obec, či mesto na ocenenie Komunita priateľská deťom a mladým ľuďom. Nadácia pre deti Slovenska otvára druhý ročník oceňovania komunít priateľských deťom a mladým ľuďom.
viac
04.04.2018
Samospráva hľadá firmu, ktorá vybuduje cyklochodník naprieč mestom
Žiarska samospráva hľadá firmu, ktorá vybuduje 3,7 kilometra dlhý cyklochodník spájajúci mesto s priemyselným parkom. Zákazku v predpokladanej hodnote takmer 497-tis. eur bez DPH obstaráva mesto prostredníctvom elektronického systému Josephine.
viac
02.05.2019
Súťaž Senior Friendly opäť priblíži tých,ktorí pomáhajú zlepšovať život seniorov
Hlavným cieľom štvrtého ročníka projektu a súťaže Senior Friendly je upriamiť pozornosť na tých, ktorí sa venujú skvalitňovaniu života seniorov a prispievajú i k zmene prístupu k najstaršej generácii.
viac
22.10.2022
Žilinská župa získala ocenenie pre samosprávu Senior Friendly 2022
Žilinský samosprávny kraj získal ocenenie v rámci 7. ročníka celoštátnej súťaže Senior Friendly v kategórii samosprávy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %