Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
10.05.2019 09:10

Stretnutie cyklistických legiend Slovenska


Ilustračný výrez plagátu


Po prvýkrát sa v Trenčianskych Tepliciach uskutoční stretnutie cyklistických legiend Československa, ktoré sa spoločne na bicykloch vydajú na viac ako 32 kilometrov dlhý okruh.


Okruh vedie z Trenčianskych Teplíc cez Trenčiansku Teplú, Dubnicu nad Váhom, Borčice, Bolešov a Novú Dubnicu, aby sa opäť spoločne stretli v cieli v Trenčianskych Tepliciach.

Do pedálov bude šliapať viac ako 40 cyklistov zo Slovenska a Českej republiky, medzi nimi napríklad bývalý československý reprezentant v cyklistike Milan Jurčo; úspešný slovenský cyklista a súčasný prezident Slovenského zväzu cyklistiky Peter Privara či slovenský cyklista, trojnásobný majster sveta a olympijský víťaz Anton Tkáč a s nimi množstvo ďalších významných cyklistov, ktorí písali dejiny Československej cyklistiky. Cyklistické preteky legiend sa konajú s finančnou podporou Trenčianskeho samosprávneho kraja a organizátorom podujatia je Športový klub Beluša, o. z..

 Pri tejto príležitosti Vás pozývame v sobotu 11. mája 2019 o 15.00 h na námestie v Trenčianskych Tepliciach, kde odštartujú cyklistické preteky legiend. Spolu s významnými osobnosťami Československej cyklistiky si trať na bicykli prejde aj trenčiansky župan Jaroslav Baška.

Autor: (ts-tsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.09.2016
Mesto distribuuje kompostéry na biologicky rozložiteľný odpad
Úspora výdavkov na skládkovanie komunálneho odpadu je hlavným cieľom umiestňovania kompostérov do domácností v Trenčianskych Tepliciach. Samospráva začala s ich distribúciou tento mesiac, do konca októbra ich rozdajú asi stovku.
viac
25.11.2017
Projekt „Kúpele v regióne“ štartuje svoj 6. ročník
Obyvatelia miest a obcí zapojených do projektu „Kúpele v regióne“ budú môcť už čoskoro využívať atraktívne zľavy na produkty Kúpeľov Trenčianske Teplice. 6. ročník akcie potrvá od 1. do 20. decembra 2017 a od 2. januára do 28. februára 2018.
viac
17.04.2021
Bezplatné SPRÁVY O MESTE TRENČIANSKE TEPLICE (SOM)!
Jar v kúpeľnom mestečku Trenčianske Teplice odštartovali naozaj smart! Od 1. marca je oficiálne spustená nová mobilná aplikácia, vďaka ktorej v kúpeľnom mestečku môžu bezplatne, jednoducho a moderne komunikovať so svojimi obyvateľmi i návštevníkmi.
viac
05.11.2021
Bez Trenčianskych Teplíc by to nešlo
Finálový boj Trenčína o titul Európske hlavné mesto kultúry vrcholí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %