Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
06.10.2017 03:53

Špička digitálneho sveta už o pár týždňov v Bratislave


Ilustračná snímka: (int).


Na prihlásenie projektov do súťaže Cena ITAPA 2017 ostáva posledných pár dní.


Renomovaný Medzinárodný kongres ITAPA 2017 sa blíži a s ním sa uzatvárajú aj prihlášky projektov do súťaže Cena ITAPA 2017. Odborná porota bude aj tento rok vyhodnocovať 3 najlepšie projekty v oblasti IT a digitalizácie, ktoré budú odmenené špeciálnym umeleckým ocenením.

Pripravili ste za posledný rok inovatívny projekt v oblasti digitalizácie spoločnosti? Prináša Váš projekt v tejto oblasti moderné a inšpiratívne riešenie, pomáha ľuďom alebo inštitúciám, ovplyvňuje náš život a mali by o ňom vedieť všetci? Podajte svoj projekt do súťaže Cena ITAPA 2017, vyhrajte a zviditeľnite ho. Deadline na prihlásenie je 10. október.

Cena ITAPA je pravidelnou súčasťou Medzinárodného kongresu ITAPA. V poradí už 16. ročník sa uskutoční 14. a 15. novembra a bude opäť prezentáciou noviniek a aktuálnych trendov v oblasti IT a digitalizácie verejnej správy. Do súťaže Cena ITAPA 2017 sa môžu prihlásiť všetky digitalizačné projekty zamerané na občana, ale aj projekty, ktoré s využitím IT podporujú rozvoj našej spoločnosti.

Cieľom súťaže je oceniť a pozdvihnúť prínos inovatívnych projektov v oblasti digitalizácie spoločnosti, ktoré zasahujú do viacerých oblastí života, akými sú verejná správa, zdravotná starostlivosť, školstvo, vedu a výskum, či životné prostredie.

Novinkou v poradí už 16. ročníka Ceny ITAPA je zlúčenie dvoch kategórii - Nové služby pre občana a Nové služby pre spoločnosť do jedinej - Najlepší projekt digitalizácie spoločnosti. Slávnostné vyhlasovanie výsledkov súťaže sa uskutoční 14. novembra počas Galavečera ITAPA 2017 v hoteli Sheraton, Bratislava.

Cena ITAPA je vyhlasovaná v spolupráci s Fakultou informatiky a informačných technológií STU v Bratislave.

Prihlasovací formulár, do súťaže ako aj ďalšie informácie o Medzinárodnom kongrese ITAPA 2017 nájdete na webovej stránke www.itapa.sk.

Autor: (ITAPA)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.03.2017
Zhasnite svetlá a podporte myšlienku ochrany našej planéty
Myslíte si, že klimatická zmena je témou pre budúce generácie? Že ide o výhradne environmentálny problém týkajúci sa iných častí sveta, ale nie Slovenska? Že zodpovednosť za jeho riešenie je v rukách vlád a nie v rukách jednotlivcov?
viac
16.10.2017
Prestížne ocenenie CE.ZA.AR 2017 aj pre projekt z Prievidze
Obnova časti námestia v Prievidzi s vodným prvkom získala cenu verejnosti CE.ZA.AR 2017. V hlasovaní získala najviac hlasov zo všetkých nominácií.
viac
19.11.2017
Prešov získal prestížnu Cenu ITAPA 2017
Odborná porota posudzovala vyše 25 prihlásených projektov a udelila 3. miesto v kategórii Najlepší projekt digitalizácie spoločnosti pre mesto Prešov za projekt s názvom: Mapové údaje mesta Prešov pre každého.
viac
16.09.2020
ITAPA vyhlásila súťaž Cena ITAPA 2020
ITAPA vyhlasuje už 19. ročník prestížnej súťaže Cena ITAPA, ktorá je každoročnou súčasťou Medzinárodného kongresu ITAPA. Uzávierka prihlášok je 1. októbra 2020.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %