Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
10.12.2019 12:05

Slovensko bude opäť spievať koledy


Ilustračná snímka


Regionálne týždenníky MY organizujú kampaň Slovensko spieva koledy už tretí rok po sebe a podujatie sa teší stále väčšej popularite. Jej hlavným cieľom je spojiť a zblížiť ľudí z rôznych regiónov a spievaním kolied osláviť príchod vianočných sviatkov.


Presne v jeden konkrétny deň a hodinu sa bude v jednotlivých zapojených mestách a obciach spievať päť známych slovenských kolied, konkrétne pôjde o koledy - Dobrá novina, šťastná hodina, Ó chýr preblahý, Búvaj dieťa krásne, Narodil sa Kristus Pán a Tichá noc.

Spievanie kolied sa uskutoční v stredu 11.decembra o 18:00 hodine. „Ku dnešnému dňu sa do kampane zapojilo viac ako 70 miest a obcí čo je zhruba o tretinu viac ako minulý rok a nové nám stále pribúdajú. Novinkou oproti minulému roku je napríklad aj zapojenie nášho hlavného mesta, kde sa spievanie uskutoční hneď na dvoch miestach - v Petržalke na Mierovom námestí a v Dúbravke pri Dome kultúry. Zo spievania kolied sa u nás stáva veľmi pekná tradícia, čo sme radi, že sa nám ako cieľ darí napĺňať“, hovorí Peter Ciglan, marketingový manažér týždenníkov MY.

„V tomto roku máme pre ľudí pripravené pri našich stánkoch aj predvianočné prekvapenie. Budeme spievať, ale budeme aj odmeňovať. Je to naše poďakovanie za dôveru a podporu našim čitateľom týždenníkov MY po celom Slovensku,“ hovorí Peter Vavro, riaditeľ obsahu a divízny šéfredaktor siete regionálnych týždenníkov MY.

V pondelok 9. decembra bude v jednotlivých novinách MY zároveň uverejnený špeciálny spevník kolied, ktorý bude okrem iného obsahovať kompletné texty kolied, ktoré sa budú v rámci podujatia spievať.

Vydavateľstvo Petit Press vydáva 23 regionálnych týždenníkov MY po celom Slovensku v priemernom náklade viac ako 100 - tisíc kusov. Tlačia sa plnofarebne v rozsahu až 48 strán, ich pravidelnou súčasťou je MY magazín s televíznym programom a rôzne tematické prílohy.

Autor: (ts-Petit Press, a. s.)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.01.2021
Z programu cezhraničnej spolupráce smerujú na východ SR 3 milióny eur
Podpora kultúry, vedeckej spolupráce v oblasti životného prostredia či výstavba cyklotrás. Práve na takéto projekty budú smerovať 3 milióny eur cez Nástroj európskeho susedstva medzi Maďarskom, Slovenskom, Rumunskom a Ukrajinou (ENI CBC HU-SK-RO-UA).
viac
19.03.2021
ZMOS požaduje zmeny v nastavení pomoci NRO
Združenie miest a obcí Slovenska víta novelizačné návrhy zákona o podpore najmenej rozvinutých regiónov v prospech objektívneho, efektívneho a flexibilného poskytovania regionálneho príspevku na podporu najmenej rozvinutých regiónov.
viac
17.06.2021
Národná sieť MAS: Naliehavo potrebujeme zmenu
Miestne akčné skupiny sa nachádzajú v kritickej situácii. Pre zle nastavené podmienky nedokážu vyčerpať všetky financie v tomto programovom období, navyše v budúcom programovom období 2021-2027 to bude ešte horšie.
viac
25.10.2022
Tesco opäť daruje 170-tisíc eur na podporu projektov po celom Slovensku
Grantový program Tesca - Vy rozhodujete, my pomáhame – už po 12.-krát pozýva neziskové organizácie, občianske združenia, školy a škôlky, mestá i obce, aby sa uchádzali o finančnú podporu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %