Nedeľa 05.05.2024
Dnes má meniny 
Lesia, Lesana
°C
11.12.2023 01:55

Samospráva chce oceniť najlepších športovcov


Mestský úrad Krupina


Krupinská samospráva chce oceniť najlepších športovcov mesta. Vyhlásila preto anketu Osobnosť športu za rok 2023. Mesto o tom informuje na svojej oficiálnej internetovej stránke.


"Osobnosť športu roka je ocenenie udeľované najlepšiemu športovcovi, športovému kolektívu a trénerovi v meste Krupina," uvádza samospráva s tým, že nominácie môžu podávať predstavitelia jednotlivých klubov, ale aj obyvatelia mesta.         

Ako ďalej informuje mestský web, ocenený môže byť jednotlivec, kolektív a tréner v danom športe, ktorý dosiahol mimoriadne športové výsledky, teda umiestnenie na popredných miestach na úrovni kraja a vo vyšších súťažiach v sledovanom roku.         

"Navrhnutí na ocenenie môžu byť aj rodáci mesta, ktorí svoje mesto reprezentujú na celoslovenských a medzinárodných súťažiach," dopĺňa samospráva. Nominácie je potrebné posielať písomne na adresu mestského úradu do konca januára budúceho roka. Návrh musí okrem krátkeho životopisu obsahovať aj jeho zdôvodnenie.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.11.2017
Nominácie na Najlepších v cestovnom ruchu Prešovského kraja sú otvorené
Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska vyhlásila štvrtý ročník ocenenia Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja. Verejnosť môže do konca novembra 2017 nominovať osobnosti, organizácie, produkty, zariadenia a zamestnancov, ktorí prispievajú k rozvoju turizmu v kraji.
viac
12.01.2018
Ocenia osobnosti a produkty cestovného ruchu Prešovského kraja 2017
Ocenenia za prínos v rozličných oblastiach cestovného ruchu v Prešovskom kraji budú udelené štyrom osobnostiam. Odborná porota tiež vybrala tri NAJ produkty roku 2017, ktoré prispeli k rastu návštevnosti a propagácii kraja.
viac
23.11.2018
Kraj ocenil najlepších študentov štipendiom
Pri príležitosti Dňa študentstva sa župan Trnavského samosprávneho kraja Jozef Viskupič rozhodol oceniť najlepších študentov, ktorí vynikajú v športovej, vedeckej, či mimoškolskej činnosti.
viac
27.03.2021
Prezidentka ocenila prístup samospráv a ich kľúčovú úlohu pri vakcinácii
Prezidentka SR Zuzana Čaputová ocenila prístup samospráv, ktoré podľa jej slov zohrávajú absolútne kľúčovú úlohu pri vakcinácii proti ochoreniu COVID-19. Urobila tak v piatok po návšteve krajského očkovacieho centra v Banskej Bystrici a Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %