Štvrtok 16.05.2024
Dnes má meniny 
Svetozár
°C
13.12.2018 03:05

Rodinám v zhoršenej finančnej situácii odovzdali darčekové balíčky


Ilustračná snímka zdroj. dunstreda.sk


Rodiny v zhoršenej finančnej situácii dostali v pondelok (10. 12.) popoludní v mestskom klube dôchodcov v Dunajskej Strede darčekové balíčky.


Organizátormi podujatia boli Dunajskostredská katolícka charita a samospráva mesta.       

Vedúci charity, György Bugár, poďakoval všetkým dobrovoľníkom a pomocníkom za ich prácu a privítal rodiny, s ktorými sa mohli porozprávať o ich ťažkostiach.       

Attila Karaffa, viceprimátor mesta, vo svojom príhovore vyzdvihol duchovnú prípravu na Vianoce oproti materializácii a podotkol, že samospráva si vždy bude všímať odkázaných občanov. Napokon pracovníci sociálneho oddelenia odovzdali rodinám balíčky.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.09.2018
Dunajská Streda investuje do Cultacrossu spolu s Győrom
Samospráva mesta Dunajskej Stredy investuje takmer 500.000 eur do spoločného rozvoja turistiky v Dunajskej Strede a Győri v rámci cezhraničného projektu Európskeho zoskupenia územnej spolupráce Arrabona a jeho programu s názvom Cultacross. Momentálne sa realizuje verejné obstarávanie.
viac
23.04.2019
Cyklobus do Čunova má tento rok zmenené podmienky
Slovenská autobusová doprava (SAD) Dunajská Streda ponúka deviatu sezónu cyklobus pre cyklistov a nadšencov kolieskových korčúľ. V tomto roku premáva od 19. apríla do konca septembra za zmenených podmienok - všetky spoje cyklobusu nadväzujú na lodné spoje cyklokompy medzi Čunovom a Hamuliakovom.
viac
19.08.2020
Expresná linka spojí Dunajskú Stredu s Bratislavou za 50 minút
Trnavský samosprávny kraj 2. septembra 2020 spustí novú expresnú autobusovú linku medzi Dunajskou Stredou a Bratislavou. Župa tak ponúka ľuďom pohodlnejšiu, rýchlejšiu a ekologickejšiu alternatívu k osobnej automobilovej doprave.
viac
21.12.2022
Deti z rodín v nepriaznivej sociálnej situácii dostali vianočné balíčky
Deti z rodín v nepriaznivej sociálnej situácii v Poprade dostali opäť vianočné balíčky. Pracovníci sociálneho odboru na tamojšom mestskom úrade ich pripravili v spolupráci s Apoštolskou cirkvou na Slovensku (ACS) už po 18. raz. Deťom odovzdali 120 balíčkov s vianočným posolstvom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %