Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
27.04.2016 10:00

Prvomájový sviatok i Multifest spríjemnia Šaľanom spustené fontány


Snímka zdroj: www.semmelrock.sk


Šalianska radnica už začala pripravovať mestské fontány na letnú sezónu. Po údržbe a prečistení sa dnes začne ich skúšobná prevádzka. Do plnej prevádzky budú spustené v piatok 29. apríla.


"Prvomájový Sviatok práce si tak už bude môcť verejnosť užiť aj pri fontáne pred mestským úradom," informoval magistrát.     

Spustená bude aj fontána pri amfiteátri, aby tu spríjemnila pobyt návštevníkom podujatia Multifest, ktoré sa bude konať 1. mája. Súčasťou multižánrového podujatia v mestskom amfiteátri bude vlajkový sprievod, vystúpenie mažoretiek zo skupiny Kontes, program kapely Gypsy Elegance, zoskupenia Talmidim Chachamin, Tanečného klubu Jumping a skupín Retrock Party Band a TOP.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.05.2017
Trebišovský majáles
Mesto Trebišov zorganizovalo kultúrno-spoločenské stretnutie pri príležitosti osláv Sviatku práce. Atmosféra dvojdňového podujatia sa niesla, ako každý rok, v ľudovom duchu. 
viac
27.04.2019
Trebišovský majáles 2019
Pri príležitosti osláv Sviatku práce mesto Trebišov zorganizuje utorok 30. apríla a stredu 1. mája tradičný Trebišovský majáles. Tak ako každoročná, aj tá tohtoročná atmosféra podujatia s kultúrnym programom sa bude niesť v ľudovom duchu.
viac
29.04.2019
Cyklobusy spúšťame už 1. mája
Žilinská župa štartuje sezónu cyklobusov skôr ako po minulé roky. Autobusy s prívesmi na bicykle vyrazia na Kysuce do Bystrickej doliny a do Turca už 1. mája.
viac
05.05.2021
Netradičné oslavy Dňa Európy na Slovensku sa blížia
Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku aj tento rok pripravuje v spolupráci so svojimi partnermi oslavy Dňa Európy. Budú prebiehať od 6. mája a obsiahnu množstvo prevažne online podujatí a aktivít. Všetko za dodržania prísnych opatrení na spomalenie šírenia koronavírusu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %