Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
27.10.2022 12:35

Projekt Trenčín recykluje získal cenu AIVD v kategórii samospráva


Snímka zdroj: (trencin.sk).


Trenčianska radnica získala za projekt Trenčín recykluje cenu Asociácie inštitúcií vzdelávania dospelých (AIVD) v kategórii Samospráva za projekt Trenčín recykluje. Informovala o tom hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.


"Cena AIVD SR bola v tomto roku udeľovaná v štyroch kategóriách, vzdelávací projekt, prínos v oblasti vzdelávania dospelých, popularizácia vzdelávania dospelých a samospráva," uviedla hovorkyňa.

Podľa prezidenta AIVD Klaudiusa Šilhára bolo hlavnou ambíciou oceniť výnimočné projekty a iniciatívy aktérov na trhu celoživotného vzdelávania jednotlivcov, vzdelávacích inštitúcií, poradenských centier, zamestnávateľov, profesijných a odborných združení, ale aj miestnej a regionálnej samosprávy, personálnych agentúr, personálno-poradenských spoločností, mimovládnych organizácií či médií, ktoré prispeli k budovaniu princípov celoživotného vzdelávania.

Okrem samosprávy mesta Trenčín cenu získali aj Centrum environmentálnej a etickej výchovy Živica za projekt Komenského inštitút, Ivana Pirohová za prínos v oblasti vzdelávania dospelých a občianske združenie Lifestarter za festival Učiaca sa Trnava.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.02.2022
Petržalka aj tento rok hľadá svojho nezabudnuteľného učiteľa
Bratislavská Petržalka hľadá opäť Učiteľa, na ktorého sa nezabúda. Ide o špeciálnu kategóriu v rámci každoročných oceňovaní najlepších pedagógov materských a základných škôl v pôsobnosti mestskej časti.
viac
28.06.2022
Na Trenčianskom hrade "odhojdali" začiatok letnej turistickej sezóny
Symbolickým "odhojdaním" na novej hojdačke pri Kasárni Trenčianskeho hradu odštartovala v pondelok letná turistická sezóna v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK). Informovala o tom výkonná riaditeľka Krajskej organizácie cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región Eva Frývaldská.
viac
06.12.2022
Po dvojročnej pauze reštartuje Trenčianska nadácia projekt Dobrý bazár
Po dvojročnej prestávke reštartuje Trenčianska nadácia v Trenčíne projekt Dobrý bazár. Informovala o tom správkyňa Trenčianskej nadácie Alena Karasová.
viac
08.12.2022
Kežmarok sa stal najlepším európskym mestom športu do 25 000 obyvateľov
Mesto Kežmarok bolo ocenené ako "The Best European Town of Sport 2022", titul si zástupcovia samosprávy boli prevziať tento týždeň na pôde Európskeho parlamentu v Bruseli.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %