Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
24.08.2016 10:00

Pozvánka na Janíkovský ohnivák


Pozvánka.


Mesto Nitra pozýva v sobotu 27. augusta na X. ročník Janíkovského ohniváka. Podujatie, ktoré sa uskutoční na Futbalovom štadióne v nitrianskej mestskej časti Janíkovce, ponúkne vynikajúcu zábavu i skvelé občerstvenie.


Štart varenia guláša sa začne na pravé poludnie zapálením iskry pod kotlami. Súťažiť sa bude nielen o najlepší guláš, ale aj o najkrajšie oblečené družstvo a jednotlivca, najkrajšie vyzdobený stánok a najkrajšie priedomie. Vyhodnotenie súťaží je na programe o 17. hodine.

Pripravený je bohatý program, vystúpenie country kapely Country Člováci, súťaže pre deti a o 20. hodine zapálenie vatry ústavnosti a večerná zábava. Podujatie je určené pre všetky generácie Janíkovčanov, ale aj Exjaníkovčanov, sympatizantov Janíkoviec a všetkých ostatných ľudí, ktorí majú citový vzťah k Janíkovciam a tiež milovníkom dobrého gulášu.

V rámci Janíkovského ohniváka sa predstavia aj janíkovskí záhradkári pri príležitosti 50.výročia založenia svojej organizácie.

 

 

Autor: (sy)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.05.2016
Na Šaffovej ostrohe sa odprezentujú aj zahraničné súbory
Súťaž Šaffova ostroha, ktorá sa v Dlhom Klčove v okrese Vranov nad Topľou uskutoční od piatka do nedele (27. - 29. 5.) už po 24. raz, umožní jednotlivcom ukázať svoje tanečné umenie. Ide o jedinú súťaž svojho druhu na Slovensku.
viac
03.06.2016
Festival chutí ponúkne jahodové dezerty, ale aj jahodové pivo
Festival chutí Nitrianskeho kraja oživí Svätoplukovo námestie a nitriansku pešiu zónu v sobotu 4. júna.
viac
17.06.2016
Bojnický letný slnovrat 2016 už tento víkend
Oblastná organizácia cestovného ruchu Región HORNÁ NITRA – BOJNICE organizuje v sobotu 18. 6. v Bojniciach 2. ročník multižánrového podujatia, ktorého hlavným cieľom je propagácia potenciálu cestovného ruchu v známej a obľúbenej turistickej destinácii.
viac
03.11.2016
Témou bratislavského seminára bude „Voda, rieky a krajina“
9. novembra 2016 sa uskutoční v Bratislave seminár, ktorý organizuje Nadácia Ekopolis v rámci súťaže PRE VODU. Seminár je otvorený nielen pre záujemcov súťaže PRE VODU, ale aj pre odbornú verejnosť, zamestnancov verejnej správy, akademickú sféru, aktívnych občanov a členov mimovládnych organizácií.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %