Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
01.09.2017 05:10

Považskobystrický motocykel


Snímka zdroj: (tr).


Nezmeškajte tradičnú prezentáciu rôznych modelov motocyklov z dielne Považských strojární, ktorá sa uskutoční v sobotu 2. septembra 2017.


Podujatie odštartuje o 8. hodine pred kinom Mier v Považskej Bystrici.

Organizátori (Veterán Klub Manín, Vlastivedné múzeum v Považskej Bystrici, PX Centrum, Mesto Považská Bystrica, Slovenská motocyklová federácia) sľubujú bohatý program a neopakovateľný zážitok. Nebude chýbať jazda presnosti "Manínskym okruhom", rozhovory na rôzne témy, náučná spanilá jazda, burza náhradných dielov a atrakcie pre deti.

Bližšie informácie o podujatí nájdete na web stránke: www.pbmotocykel.sk

 

Autor: (tr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.04.2017
Na Spišskom hrade pripravili na letnú sezónu viacero podujatí
Jeden z najnavštevovanejších hradov na Slovensku sa pripravuje na začiatok letnej turistickej sezóny. Po rekordnej minuloročnej návštevnosti, ktorá prekročila hranicu 209 000 turistov, pripravilo Slovenské národné múzeum – Spišské múzeum v Levoči, ktoré hrad spravuje, viacero podujatí.
viac
26.04.2017
Ľubovnianske múzeum a skanzen otvoria sezónu s viacerými novinkami
Tohtoročnú letnú sezónu v Ľubovnianskom múzeu v Starej Ľubovni, ktorého súčasťou je hrad a skanzen, otvoria programom s názvom Keď kráľ na hradnú bránu klope.
viac
10.05.2017
Príďte sa zabaviť na Turčiansky majáles
Združenie turčianskych muzikantov ZTUM organizuje dňa 20. mája 2017 v Kultúrnej sále Kriváň vo Vrútkach Turčiansky majáles, realizovaný v rámci projektu „Keď husle zahrajú, nôžky zatancujú...“, ktorý je podporený z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia.
viac
28.06.2017
Cesty dolného Zemplína zaplní vôňa benzínu a autentického koženého interiéru
Priaznivci motorizmu a najmä historických vozidiel sa môžu tešiť na ďalší ročník Zemplín Veterán Rallye. Nostalgia starých čias a elegancia veteránov sa spojí aj s hlavnou komunikačnou značkou destinácie Košice región – UNESCO na dosah.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %