Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
27.02.2024 07:50

Podujatie Biela stopa sa uskutoční v náhradnom termíne


Snímka zdroj: Bystricoviny


Bežecké vytrvalostné podujatie Biela stopa na Skalke pri Kremnici sa uskutoční v náhradnom termíne 16. a 17. marca. Informovali o tom organizátori podujatia s tým, že pôvodne sa mal 51. ročník podujatia konať už nastávajúci víkend 2. a 3. marca.


Ako uvádza organizačný výbor Bielej stopy na internetovej stránke podujatia, dôvodom zmeny termínu podujatia sú nepriaznivé snehové podmienky a rovnako nepriaznivé dlhodobé predpovede počasia, ktorá avizujú na najbližšie dni vysoké teploty aj na horách.       

"Presun podujatia na iný termín je v záujme bezpečnosti účastníkov, ako aj zachovania atraktivity pretekov. Predpovede počasia naznačujú priaznivejšie podmienky pre bežecké lyžovanie na Skalke v posunutom termíne," uviedol organizačný výbor vo svojom stanovisku.         

Organizátori uvádzajú, že už zakúpené štartovné je platné pre termín 16. - 17. marca. Rovnako je možný bezplatný prepis na iného pretekára či možné zaregistrovať si sportkartu Biela Stopa s kreditom v hodnote zakúpeného štartovného.

 

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.08.2020
Malý Dobrofest 2020 sa uskutoční v augustovom termíne
Z dôvodu koronakrízy presunuli organizátori tohtoročný Malý Dobrofest v Trnave z apríla na august. Jednodňový hudobný festival s podtitulom Koncert pre Johna Dopyeru, venovaný vynálezcovi rezofonickej gitary, bude v piatok 7. augusta na Nádvorí.
viac
13.09.2022
Bratislavu a Košice opäť prežiari Biela noc, 13. ročník sa začne 16. septembra
Festival súčasného umenia Biela noc sa vracia do Bratislavy a Košíc s bohatým medzinárodným zastúpením. Trinásty ročník podujatia sa začne v Bratislave v piatok 16. septembra, následne sa presunie do Košíc 23. septembra.
viac
03.12.2022
Handlovská kapustnica 2022! Poďte s nami rozdávať radosť chutne a ekologicky
Tradičné benefičné podujatie Handlovská kapustnica je späť v prezenčnej forme! Počas pandémie sa konali kapustnice po dva roky v komornej atmosfére podľa platných opatrení.
viac
11.03.2024
Biela stopa na Skalke sa pre nepriaznivé počasie tento rok neuskutoční
Bežecké vytrvalostné podujatie Biela stopa na Skalke pri Kremnici sa tento rok vzhľadom na poveternostné podmienky neuskutoční. Informoval o tom organizačný výbor podujatia. V poradí 51. ročník podujatia sa mal konať v náhradnom termíne 16. a 17. marca.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %