Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
07.10.2018 11:55

Podchodom Trnavské mýto prešlo za prvý mesiac od otvorenia milión ľudí


Miliónti návštevnici Podchodu Trnavské mýto.


Po rekonštrukcii podchodu na Trnavskom mýte si Bratislavčania už naplno užívajú moderný a plne funkčný podchod s obchodmi a službami. Svedčí o tom aj fakt, že podchodom za prvý mesiac od znovuotvorenia prešlo už milión ľudí.


Hlavné mesto SR Bratislava v spolupráci so spoločnosťou Immocap Group, a.s. slávnostne otvorili vynovený podchod 27. augusta 2018.Nielen Bratislavčania, ale aj návštevníci hlavného mesta môžu využívať moderný podchod so všetkým, čo k tomu patrí.

O význame podchodu pre mesto hovorí aj fakt, že denne ním prejde viac ako 30 000 ľudí. Oproti obdobiu pred rekonštrukciou, to predstavuje 20 % nárast návštevnosti od otvorenia podchodu, ktorý poslúžil už viac ako miliónu ľuďom. „Som rád, že podchod na Trnavskom mýte znovu ožil a ľudia ním prechádzajú bez obáv a radi sa tu pristavia. Bratislava sa tak môže pochváliť moderným a bezbariérovým miestom, ktorým denne prejde viac ako 30 000 ľudí,“ povedal primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal. Prvým trom milióntym návštevníkom odovzdal primátor Bratislavy kyticu a spoločnosť Immocap Group, a.s. pre nich pripravila prekvapenie v podobe darčekov od prevádzok v podchode.

„Veľmi ste ma prekvapili, ďakujem. Podchodom chodím každý deň. Oceňujem, že cestou ušetrím veľa času, keďže si tu môžem nakúpiť bežné veci. Je to tu moderné, pekné, svetlé a čisté,“ neskrývala nadšenie právnička Lucia K., jedna z prvých troch milióntych návštevníkov podchodu Trnavské mýto. Rovnako aj 84 ročná dôchodkyňa Gizela S. bola príjemne prekvapená a veľmi ju potešili darčeky, keďže ako sama povedala, nikdy v živote nič nevyhrala. Medzi prvými odmenenými bola aj Simona T., mamička na materskej dovolenke.

Bratislavčania, ktorí podchod využívajú, tu nájdu všetko potrebné - potraviny, lekáreň, papiernictvo, predajňu tlače aj kvetinárstvo či obuvníctvo a krajčírstvo alebo nechtové štúdio. Samozrejmosťou sú aj prevádzky rýchleho občerstvenia, pekáreň, čerstvé šťavy či kaviareň. Svoje zázemie v podchode má aj zákaznícke centrum ZSSK.

Viac informácií na: www.trnavskemyto.sk

Autor: (ts-mmb)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.07.2016
Električková trať na Starom moste bude spustená už v piatok
Prevádzka petržalskej električkovej trate bude spustená už v piatok 8. júla.
viac
26.10.2017
Začala sa revitalizácia podchodu na Trnavskom mýte
Náklady, ktoré vynaloží Immocap na revitalizáciu podchodu dosiahnu 2,5 mil. eur, hlavné mesto investuje 1,2 mil. eur. V lete 2018 tak po rokoch chátrania budú mať Bratislavčania moderný kultivovaný podchod na úrovni európskych metropol.
viac
17.03.2018
Bratislavský magistrát pokračuje v oprave podchodov v Petržalke
V mestskej časti Petržalka v súčasnosti prebieha rekonštrukcia dvoch podchodov. Prvým je podchod na Rusovskej ceste pri poliklinike a druhým je podchod na Dolnozemskej ulici pri Ekonomickej univerzite.
viac
07.04.2018
Rekonštrukcia pochodu na Trnavskom mýte sa blíži k poslednej fáze
Hlavné mesto v spolupráci s developerskou spoločnosťou Immocap Group a. s. pokračuje v rekonštrukcii podchodu na Trnavskom mýte podľa plánu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %