Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
22.02.2018 09:26

Osobnosťou cestovného ruchu 2017 bol zvolený Eduard Bláha


Snímka z ocenenia.


Prestížne ocenenie Osobnosť cestovného ruchu - Holiday World Award za rok 2017 prevzal na slávnostnom otvorení veľtrhu Holiday World MUDr. Eduard Bláha, generálny riaditeľ Kúpeľov (Lázní) Luhačovice, a. s., Liečebných kúpeľov (Lázní) Jáchymov, a. s., a prezident Zväzu liečebných kúpeľov ČR.


O jeho zvolení rozhodla prostredníctvom ankety svojimi hlasmi široká odborná verejnosť na profesijnom portáli iCOT.cz. Uspel tak v konkurencii desiatich ďalších výnimočných profesionálov, ktorí sa dlhodobo venujú cestovnému ruchu nad bežný rámec svojich pracovných povinností. Medzi spomínanými jedenástimi profesionálmi bolo v ankete rozdelených viac ako 3 500 hlasov, z ktorých MUDr. Eduard Bláha získal takmer tretinu a stal sa tak jasným držiteľom ocenenia.

Na správu o svojom víťazstve reagoval Eduard Bláha nasledovne: „Ocenenie verejnosti si naozaj vážim, ale ešte väčšiu radosť mám z vlastnej nominácie a jej odôvodnenia, pretože ju navrhli ľudia, ktorí sa v našom odbore pohybujú dlho, rozumejú mu a sú pre mňa autoritami. Ich hodnotenie je spätnou väzbou, že prácu, ktorú robím, vidia ako zmysluplnú a prínosnú. Súčasne ma ale nabíja ďalšiu energiou, aby som v tejto práci vytrval a pobil sa aj s prekážkami (hlavne personálnymi, byrokratickými a legislatívnymi), ktoré ma rytmom, s akým sa opakujú, stavajú do úlohy Dona Quijota.“

Tohtoročný ročník tradičnej ankety Osobnosť cestovného ruchu - Holiday World Award je revolučný. O držiteľovi tohto ocenenia prvýkrát v histórii ankety rozhodli svojimi hlasmi iba návštevníci portálu iCOT.cz.

V nominácii na ocenenie Osobnosť cestovného ruchu - Holiday World Award 2017 Eduarda Bláhu bolo uvedené, že je nominovaný hlavne za to, že sa výrazne zaslúžil o zmiernenie štátnych regulácií, čím položil základy pre budúcu prosperitu celého odvetvia aj kúpeľnej skupiny; za vytrvalosť v presadzovaní záujmov kúpeľných a hotelových subjektov v oblasti autorských práv; za úspešné rozvíjanie regionálnych vzťahov a zapájaní sa do strategických fór a otváranie kúpeľov spoločenským aktivitám i udalostiam regiónov; za vysokú kvalitu služieb - kúpeľné hotely ním riadených skupín sa pravidelne umiestňujú na špičke medzinárodného kúpeľného certifikačného rebríčka - EUROPESPAmed a získavajú množstvo ocenení.

Kúpele Luhačovice, a. s., aj ich predstavitelia sú pravidelne oceňovaní za svoje produkty, služby a prínosy. Kúpele tento rok opäť uspeli v súťaži Veľká cena cestovného ruchu 2017/2018. V kategórii najlepší kúpeľný a wellness balíček získali prvé miesto za produkt Týždeň v hoteli Popper aneb za Četníkmi do Luhačovíc. Slávnostné odovzdávanie cien prebehlo v januári v Brne. Súťaž je vyhlasovaná vydavateľstvom C.O.T. media a Veľtrhy Brno v rámci veľtrhov GO a Regiontour.

Viac informácií je na www.LazneLuhacovice.cz, www.laznejachymov.cz

Autor: (ts-Kúpele Luhačovice)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.11.2016
Dotačná schéma pre turizmus je spustená
BSK 9. novembra zverejnil výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácií z Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy na podporu turizmu pre rok 2017.
viac
12.01.2017
Bratislava zažiari na najväčšom veľtrhu cestovného ruchu v Rakúsku
Bratislava ako atraktívne mesto inovácií a smart riešení, hlásajúca posolstvo modernej európskej destinácie na Dunaji sa predstaví od 12. do 15. januára vo Viedni na najväčšom rakúskom veľtrhu cestovného ruchu Ferien Messe. Návštevníkov zaujme úplne nová expozícia a virtuálna prehliadka mestom.
viac
11.05.2017
Dovolenkové tipy na výstave Region Tour Expo Trenčín
V dňoch 12. – 13. mája 2017 sa v priestoroch výstaviska Expo Center Trenčín uskutoční 6. ročník veľtrhu cestovného ruchu Region Tour Expo Trenčín. Výstava každoročne ponúka návštevníkom bohatú paletu dovolenkových tipov z rôznych regiónoch Slovenska a Českej republiky.
viac
21.01.2018
Verejnosť vybrala zariadenia, zamestnancov a produkty cestovného ruchu
Verejnosť v online hlasovaní vybrala najlepšie zariadenia, zamestnanca a produkt cestovného ruchu Prešovského kraja za rok 2017. Víťazi ankety doplnia výber odbornej poroty, ktorá ocenila štyri osobnosti a trojicu produktov z oblasti turizmu Prešovského kraja.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %