Pondelok 16.09.2024
Dnes má meniny 
Ľudmila
°C
14.08.2024 12:10

Obyvatelia budú môcť bezplatne odovzdať elektroodpad


Ilustračná snímka, zdroj: Odpady-portal


Obyvatelia Bánoviec nad Bebravou sa budú môcť bezplatne zbaviť elektroodpadu. Mobilný zber z domácností pripravila samospráva v spolupráci so Združením výrobcov elektrospotrebičov pre recykláciu, uskutoční sa 17. augusta. Informovala o tom radnica na webe mesta.


Mobilný zber potrvá od 8.00 h do 12.00 h, zapojiť sa doň budú môcť výlučne obyvatelia, ktorí sa vopred zaregistrujú na webovej stránke združenia. Bánovčania budú môcť odovzdať chladničky, práčky, sporáky, prípadne menšie spotrebiče. Výnimkou sú televízory a monitory.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.09.2016
Miestny poplatok za rozvoj samospráva nezavedie
Mesto Bánovce nad Bebravou nezavedie miestny poplatok za rozvoj. Rozhodla o tom radnica spolu s bánovskými mestskými poslancami.
viac
21.11.2017
Mesto vydalo publikáciu nielen pre rodičov
Mesto Bánovce nad Bebravou vydalo v rámci projektu „Poznaním k hodnotnému životu“ ďalšiu avizovanú publikáciu. Aktuálna má názov „Rady nielen pre rodičov“.
viac
15.06.2021
Majstrovstvá v cestnej cyklistike ponúknu i sprievodný program
Spoločné majstrovstvá SR a ČR v cestnej cyklistike (17. 6. - 20. 6.) v Bánovciach nad Bebravou a okolí doplní i sprievodný program. Organizátori pripravili výzvy pre obce po trase pretekov, kultúrne vystúpenia či súťaž pre malých cyklistov. Informovala o tom bánovská samospráva.
viac
28.01.2022
Aktuality z mesta sa obyvatelia dozvedia i v aplikácii
Samospráva Bánoviec nad Bebravou rozšírila možnosti komunikácie s obyvateľmi o novú mobilnú aplikáciu. Bánovčania sa prostredníctvom nej dozvedia aktuality či sa zapoja do lokálnej inzercie. Informovala o tom bánovská radnica.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.35 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.06 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.60 %