Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
29.12.2022 09:30

Nitrianska galéria ponúka virtuálne prehliadky svojich výstav


Ilustračná snímka: (tasr).


Nitrianska galéria pripravila pre svojich priaznivcov virtuálne 3D prehliadky aktuálnych výstav. Medzi sviatkami si tak môžu z pohodlia domova pozrieť expozície, ktoré sú umiestnené v Reprezentačných sálach i v Galérii mladých.


Ako informovala galéria, k dispozícii sú výstavy Ťažko je ľahko žiť i Svätyňa. "Je to jednoduché. Stačí kliknúť na odkaz na našej internetovej stránke a ten, kto má záujem, môže virtuálne skúmať vystavené diela. Každému, kto môže, odporúčame, aby si naše výstavy prišiel pozrieť aj naživo," uviedli organizátori.

Kolektívna výstava Ťažko je ľahko žiť potrvá v Reprezentačných sálach galérie do 19. februára 2023. Umelci v nich reagujú na rôzne životné situácie a emócie v živote človeka. Výstava Svätyňa v priestore Galérie mladých prezentuje tvorbu výtvarníčky Tamary Kametani, ktorá v nej pracuje s témami migrácie, zvýšenej kontroly v digitálnom i reálnom priestore i bujnením nových technológií.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.07.2019
V Bazovského galérii si môžete užiť leto počas víkendov úplne zadarmo
Oddych či kreatívne aktivity. Aj to nájdu návštevníci galérie už tretím rokom počas letných prázdnin priamo na jej nádvorí.
viac
20.03.2021
Nitrianska galéria pripravila výstavu Lovci a zberači
V Nitrianskej galérii otvorili novú výstavu s názvom Lovci a zberači. Pôvodne sa mala konať ešte vlani v lete, no pre pandémiu ju organizátori museli presunúť na tento rok.
viac
29.06.2021
Galéria mesta Bratislavy chystá v bývalej Lekárni U Salvatora výstavy
Galéria mesta Bratislavy (GMB) chystá v priestoroch bývalej Lekárne U Salvatora na Panskej ulici v hlavnom meste krátkodobé výstavy, ktoré sa svojím obsahom viažu k mestu Bratislava.
viac
09.10.2021
Náučný chodník Zoborské vrchy ponúka nové virtuálne zastávky
Audiovizuálny náučný chodník Zoborské vrchy ponúka možnosť navštíviť prírodné a historické pamiatky nad mestom Nitra z pohodlia domova. Prvé interaktívne prehliadky pripravil ešte v lete Zoborský skrášľovací spolok a združenie Historia - Magistra Vitae.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %