Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
28.12.2023 03:13

Na Čiernych hájoch bude v sobotu poľovačka na diviačiu zver


Snímka zdroj: gettyimages


Mesto Považská Bystrica v spolupráci s poľovníckym združením Snožek organizujú v sobotu (30. 12.) v lokalite Čierne háje ďalšiu spoločnú poľovačku na diviačiu zver.


Informovala o tom považskobystrická radnica na sociálnej sieti.         

Počas poľovačky bude od 8.00 do 14.00 h uzavretá cesta od odbočky na mestskú časť Dolný Moštenec smerom ku kruhovej križovatke pri obchodnej zóne na Ulici slovenských partizánov a dve cesty (ponad garážami a ponad betonárku) na najväčšom mestskom sídlisku Rozkvet.         

"Spolu s poľovníkmi žiadame vodičov o zhovievavosť. Pre bezpečnosť taktiež žiadame občanov, aby sa v tomto čase nepohybovali v uvedenej lokalite. Prosíme o rešpektovanie pokynov mestskej polície," zdôraznila radnica na sociálnej sieti.         

Posledná poľovačka na diviačiu zver sa v rovnakej lokalite uskutočnila pred dvomi týždňami, poľovníci ulovili päť diviakov.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.06.2016
Považská Bystrica investuje do obnovy amfiteátra 23 500 eur
Považskobystrická samospráva zrekonštruuje prírodný amfiteáter v miestnej časti Praznov. Pôvodné staré pódium nahradí drevená trámová konštrukcia s betónovým pódiom s drevenou podlahou, zastrešia ho drveným krovom.
viac
12.12.2016
Do likvidácie čiernych skládok investovala Považská Bystrica 60 000 eur
Na likvidáciu čiernych skládok vynaložilo mesto Považská Bystrica v tomto roku približne 60.000 eur. Mestu sa aj s podporou Envirofondu podarilo zlikvidovať jednu z najväčších čiernych skládok v miestnej časti Horný Moštenec.
viac
17.03.2018
V Považskobystrickom okrese župa zrealizuje investičné akcie za 2,5 miliona eur
Župa vo veľkom investuje predovšetkým do Nemocnice s poliklinikou Považská Bystrica, finančné prostriedky v okrese vynakladá aj na zlepšenie stavu školských budov či cestných komunikácií.
viac
07.11.2023
V lesoparku Brezina bude v utorok poľovačka na diviačiu zver
Trenčiansky lesopark Brezina bude v utorok (7. 11.) miestom poľovačky na diviaky na nepoľovnej ploche. Radnicu o tom podľa hovorkyne mesta Eriky Ságovej informovalo poľovnícke združenie Ostrý vrch v Soblahove.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %