Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
27.02.2020 07:30

Múzeum Betliar hľadá sprievodcov a dozorcov na letnú sezónu


Interiér kaštieľa Betliar. Snímka zdroj: (snm.sk).


Slovenské národné múzeum (SNM) – Múzeum Betliar v okrese Rožňava hľadá do svojho tímu sprievodcov a dozorcov do andrássyovského kaštieľa na letnú sezónu v období jún až september 2020.


Podľa slov kultúrno-propagačnej manažérky múzea Judity Krajčiovej budú prihlásení uchádzači písomne pozvaní na výberové konanie, ktoré sa uskutoční 19. apríla.

„Podmienky prijatia sú bezchybná znalosť slovenského jazyka, aktívna znalosť cudzích jazykov (anglický, nemecký, maďarský), vzťah k histórii a umeniu, bezúhonnosť, komunikatívnosť, reprezentatívne vystupovanie a vek nad 18 rokov,“ konkretizovala Krajčiová.

Dodala, že životopisy môžu záujemcovia posielať do 25. marca na e-mailovú adresu: judita.krajciova@snm.sk alebo poštou na adresu SNM – Múzeum Betliar.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.07.2017
Návštevníci kaštieľa môžu zažiť piknik na anglickom trávniku
Piknik podľa vzoru aristokratických zvykov na anglickom trávniku, aký poznala v minulosti európska smotánka, môžu zažiť návštevníci v sobotu 15. júla o 14. hodine na lúke pred kaštieľom v Betliari.
viac
09.05.2019
Noc múzeí a galérií v Andrássyovskom kaštieli bude v športovom duchu
V športovom duchu sa ponesie nadchádzajúca Noc múzeí a galérií v Andrássyovskom kaštieli v Betliari pri Rožňave. Informovala o tom kultúrno-propagačná manažérka Múzea Betliar Judita Krajčiová.
viac
22.06.2020
Prácu našich predkov predstaví podujatie Na kysuckých lúkach
Kysucké múzeum v Čadci, organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, pripravuje v Múzeu kysuckej dediny obľúbené podujatie pod názvom Na kysuckých lúkach. Uskutoční sa v nedeľu 28. júna.
viac
18.08.2020
Žatevné zvyky predstavia v Múzeu slovenskej dediny na podujatí Dožinky
Zvyky, ktoré v minulosti sprevádzali žatvu na dedine, ukážky poľnohospodárskych prác a dožinkové slávnosti predstavia v nedeľu (23. 8.) na podujatí Dožinky v Múzeu slovenskej dediny Slovenského národného múzea (SNM) v Martine.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %