Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
10.08.2016 11:55

Motozraz Sveta motocyklov: 15-ty ročník už o pár dní!


Pozvánka.


K vrcholom letnej sezóny motorkárov sa už niekoľko sezón radí aj Motozraz Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave. 15-ty ročník otvorí svoje brány už o pár dní, konkrétne vo štvrtok 18. augusta.


Organizátori pripravili pre prvých 4000 motorkárov pekné spomienkové tričko, prvých 500 účastníkov navyše získa večerný „welcome drink“ a potom to môže začať... Už na prvý motozrazový večer je pripravená chutná porcia skvelých koncertov. Predskokanom bude kapela z východu republiky – Heľenine Oči. Hneď po nich na pódium vystúpi svetová legenda menom Nazareth. Škótski rockeri publikum určite chytia za srdce, veď kto by nepoznal songy ako Dream On, či Love Hurts?      

Záver večera, alebo skôr vítanie piatkového rána bude patriť poľskej formácii menom Rosarian. V piatok vyrazí kolóna tisícok motorkárov do ulíc blízkeho mesta Michalovce, cieľom je Námestie slobody, kde jazdcov každoročne víta dav obyvateľov vrátane nadšených detí. Pre všetkých sú pripravené zábavné súťaže. Po návrate kolóny do centra diania motozrazu predvedú svoje adrenalínové vystúpenia profesionálni kaskadéri z tímu Crazy Day nielen na motorkách, ale aj na štvorkolke, či BMX. Spestrením určite budú aj parkúristi. Večer nasleduje maratón koncertov Within Silence, Kabát rev., Hrdza, či Hoväda.sk.      

V sobotu na Zemplínsku šíravu dorazia aj naleštené veterány. Motorkári si budú môcť urobiť niekoľko výletov. Jedným z cieľov bude obec Bracovce, kde je pripravené podujatie Motorkári deťom. Dvojkolesové stroje určite potešia deti z detských domovov, ale aj z okolitých obcí. Nebudú chýbať súťaže, či malé občerstvenie. Ďalším z cieľov výjazdu môže byť letisko v Jasenove, kde sa budú konať šprinty motocyklov. Motorkári registrovaní na Motozraze Sveta motocyklov budú mať na túto akciu vstup zdarma. No a v neposlednom rade nebude v sobotu chýbať neodmysliteľná spanilá jazda okolo celej Zemplínskej šíravy.      

Po návrate späť do centra diania budú nasledovať ďalšie zábavné súťaže o zaujímavé ceny. Adrenalín zasa zvýšia kaskadéri z Crazy Day a pripravuje sa aj veľká bubenícka šou formácie Jumping Drums, spestrená svetelnými efektmi. Páni si prídu na svoje pri súboji „amazoniek v pene“, ale aj pri neodmysliteľnej voľbe Miss mokré tričko. Ďalšou a zároveň poslednou možnosťou odniesť si z motozrazu okrem nezabudnuteľných zážitkov aj nejakú peknú cenu bude tombola. Prvá cena je skúter Aprilia SR Motard, no ani ďalšie určite nie sú na zahodenie.      

Sobotnou nocou potom zaznejú dobre známe a nápadité texty kapely Horkýže Slíže, hlavne jej spevák Kuko je zárukou parádnej zábavy. Symbolickou bodkou za pätnástym ročníkom Motozrazu Sveta motocyklov bude opäť veľkolepý ohňostroj nad hladinou slovenského mora. No táto bodka nebude úplne na konci, do skorého rána totiž bude pre vytrvalcov pokračovať rockotéka.      

Viac informácií na: www.motozraz.sk, vstupenky v sieti Ticketportal.

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.06.2016
Veteráni na LiptOVE
Už devätnásty ročník Ružomberskej ruže veteránov pripravil ružomberský Automotoklub a mesto Ružomberok na sobotu 18. 6. 2016.
viac
28.06.2016
Stovky motorkárov z celého sveta zavítajú do Liptovského Mikuláša
Liptovský Mikuláš sa v týchto dňoch stáva dejiskom svetového stretnutia mototuristov. Akcia s názvom FIM Rally 2016 sa na Slovensku uskutoční po prvý raz. Hlavnému programu budú venované dni od 29. júna do 1. júla v Liptovskom Mikuláši.
viac
31.07.2018
Tisíce motorkárov opäť na Zemplínskej šírave
V druhej polovici augusta, v čase vrcholiacich letných prázdnin a dovolenkovej sezóny, majú svoj veľký sviatok aj motorkári. Na Zemplínskej šírave sa koná už 17. ročník Motozrazu Sveta motocyklov.
viac
09.08.2019
Kyvadlová doprava na medzinárodný Motozraz
Zemplínska Šírava bude od 15. do 18. augusta hostiť už 18. ročník medzinárodného Motozrazu. Návštevníci sa naň môžu dostať z Michaloviec pohodlne kyvadlovou dopravou autobusmi ARRIVA, a to za polovičné ceny.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %