Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
27.12.2023 08:55

Mesto začalo pripravovať ľadovú plochu na zimnom štadióne


Ilustračná snímka, zdroj: Slovo Šaľanov


Mesto Šaľa začalo s prípravou ľadu na zimnom štadióne. Ako uviedol primátor mesta Jozef Belický, štadión bude pre verejnosť otvorený hneď, ako bude ľad pripravený.


Podľa jeho slov momentálne nie je možné určiť presný dátum. "Tak ako sme sľúbili, chceme medzi sviatkami alebo aspoň v januári umožniť deťom, aby sa mohli korčuľovať. Plocha štadióna sa už mrazí. Hneď ako to bude možné, spustíme verejné korčuľovanie," informoval primátor.         

Ako pripomenul, príprava ľadovej plochy bude závisieť aj od počasia. "Preto dnes nevieme povedať, či odkedy sa bude dať korčuľovať. Robíme všetko pre to, aby deti cez prázdniny mohli využívať ľad na korčuľovanie," doplnil Belický.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.05.2016
V Košiciach vyrástol tretí zimný štadión
Nový zimný štadión Aréna Sršňov postavili na sídlisku Košického vládneho programu (KVP) v blízkosti Základnej školy Drábov. Vybudoval ho súkromný investor, ktorý si pozemky od mesta prenajal na 30 rokov.
viac
28.09.2018
Skalica predáva mantinely a plexisklá zo zimného štadióna mestu Šaľa
Skalickí mestskí poslanci odsúhlasili na stredajšom (26. 9.) rokovaní odpredaj nadbytočného majetku Správy mestského majetku (SMM).
viac
27.08.2020
Ľadová plocha na zimnom štadióne v Prievidzi má nové úsporné osvetlenie
Ľadová plocha na zimnom štadióne v Prievidzi má nové úsporné osvetlenie. Rekonštrukciu svetidiel za viac ako 46 000 eur sčasti zabezpečili Technické služby mesta Prievidza (TSMPD) a financovali ju zo svojho rozpočtu. Informoval o tom hovorca mesta Michal Ďureje.
viac
22.02.2021
Nová tréningová hokejová hala bude stáť viac ako 4,7 milióna eur
Do konca tohto roka chce mesto Poprad postaviť modernú tréningovú hokejovú halu, ktorá bude súčasťou tamojšieho zimného štadióna.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %