Pondelok 16.09.2024
Dnes má meniny 
Ľudmila
°C
14.08.2024 06:55

Kúpaliská v správe STaRZ majú predĺžené otváracie hodiny


Letné kúpalisko Rosnička


Bratislavské kúpaliská, ktoré spadajú pod Správu telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ), majú počas extrémnych horúčav predĺžené otváracie hodiny do 20.00 h. Pripomína to bratislavská mestská organizácia na sociálnej sieti. V správe má osem kúpalísk.


"Počas týchto tropických dní prinášame ešte viac osvieženia. Predlžujeme otváracie hodiny všetkých našich kúpalísk až do 20.00 h," konštatuje STaRZ.

Mestská organizácia spravuje kúpaliská Rosnička v Dúbravke, Lamač, Tehelné pole v Novom Meste, Delfín v Ružinove, kúpaliská Rača, Krasňany v Rači a prírodné kúpalisko v Areáli zdravia Zlaté piesky v Ružinove. Túto letnú sezónu pribudlo aj kúpalisko Mičurín v Starom Meste.

Hydrometeorologický ústav vydal aj pre Bratislavu na tieto dni výstrahy pred vysokými teplotami. Pre utorok a štvrtok (15. 8.) platia predbežne výstrahy druhého stupňa, pre stredu (14. 8.) výstrahy tretieho stupňa. V stredu sa podľa meteorológov môže teplota vyšplhať na 38 stupňov Celzia.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.03.2017
Bratislave hrozí úbytok turistov
Staré Mesto plánuje už na najbližšom zastupiteľstve prijať nové všeobecne záväzné nariadenie o pravidlách času predaja v obchode a času prevádzky služieb na území mestskej časti, ktoré výrazne skráti záverečné hodiny nočných prevádzok typu nočný bar, diskotéka či klub.
viac
09.11.2021
V Starom Meste sa kreuje nový návrh VZN o otváracích hodinách
V bratislavskom Starom Meste sa kreuje nové všeobecne záväzné nariadenie (VZN) o otváracích hodinách prevádzok. Návrh pripraví pracovná skupina zložená zo zástupcov prevádzkarov, obyvateľov, mestskej časti i hlavného mesta.
viac
17.06.2023
V sobotu otvárajú mestské kúpaliská, vstupné sa po piatich rokoch mení
V sobotu (17. 6.) sa začína tohtoročná letná sezóna na bratislavských mestských kúpaliskách. Už od soboty bude otvorený Areál zdravia Zlaté Piesky a kúpaliská Rosnička, Lamač a Krasňany, od utorka (20. 6.) tiež kúpaliská Delfín a Tehelné pole.
viac
11.07.2024
Na kúpaliskách sa pre extrémne horúčavy predlžujú otváracie hodiny
Na bratislavských kúpaliskách sa pre extrémne horúčavy predlžujú otváracie hodiny, a to do 20.00 h. Pre TASR to potvrdil riaditeľ Správy telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) Ladislav Križan.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.35 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.06 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.60 %