Štvrtok 09.05.2024
Dnes má meniny 
Roland
°C
22.01.2020 10:50

Informácie o rekonštrukciách ciest nájdete už aj na webe


Ilustračná snímka, zdroj: droj: gis.region-bsk.sk


Rekonštrukcie, uzávierky či hotové úseky regionálnych ciest. To všetko nájdete v novej aplikácii Bratislavského samosprávneho kraja. Je to pomôcka všetkým motoristom, aby mali lepší prehľad o tom, čo ich na cestách v kraji čaká.


„V aplikácii sú tmavomodrou farbou zvýraznené cesty II. triedy, svetlomodrou cesty III. triedy, žltá zobrazuje v súčasnosti prebiehajúce rekonštrukcie a zelená ukazuje úseky a objekty, kde bola už zrealizovaná rekonštrukcia. Občania ako i inštitúcie tak majú prehľad o cestnej doprave na jednom mieste,“ popísal predseda BSK Juraj Droba.

Motoristi sa dozvedia, nielen čo sa rekonštruuje, ale aj ako dlho to bude trvať. Nechýbajú ani informácie o tom, či je cesta čiastočne alebo úplne uzatvorená. Používatelia môžu v aplikácii vyhľadávať, zväčšovať či zmenšovať si mapy, i vyberať si objekty na základe rôznych kritérií. Zrealizované rekonštrukcie sú spracované od decembra 2017, aktualizácia prebieha v pravidelných intervaloch. Župa plánuje zobrazovať aj úseky, kde je rekonštrukcia naplánovaná.

Podrobnejšie informácie o aplikácii ako aj samotnú aplikáciu nájdete tu: https://bratislavskykraj.sk/rekonstrukcie-ciest

Autor: (ts-bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.10.2020
Bratislavská župa spustila unikátny mapový portál
Územný plán, stredné školy, kultúrne zariadenia, ale aj cyklotrasy či mapy lesov. To všetko je možné nájsť na novom mapovom portáli Bratislavskej župy - mapy.bratislavskykraj.sk.
viac
17.05.2021
Začínajú sa dokončovacie práce na ceste medzi Čaňou a Haniskou
Hlavný ťah medzi obcami Čaňa a Haniska v okrese Košice-okolie by mal byť opravený do konca mája.
viac
28.09.2021
B. Bystrica vyhlásila VO na obnovu najdlhšieho úseku cesty za vyše 1,6 mil. eur
Banská Bystrica v uplynulých dňoch vyhlásila verejné obstarávanie (VO) na zhotoviteľa stavebných prác na najdlhší úsek cesty, ktorý sa kedy v meste pod Urpínom rekonštruoval.
viac
19.10.2021
Bratislavský kraj spustil rekonštrukcie regionálnych ciest
Nový asfalt, vodorovné značenie i vyššia bezpečnosť a komfort pre vodičov. To všetko prinesú opravy ciest II. a III. triedy, do ktorých sa pustil Bratislavský samosprávny kraj (BSK),
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %